FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

„Să fie dați afară!” » Ciprian Marica, furios după 1-1 cu Irlanda de Nord: „Suntem lenți, previzibili, cum a scăzut posesia când eram mai mulți?!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 23:57 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 15:23

Ciprian Marica, prezent ca analist în studioul Pro TV, a criticat virulent atât jocul naționalei României contra Irlandei de Nord, 1-1, cât și gazonul de pe Arena Națională.

„Sunt puțin dezamăgit. Sigur că pandemia a făcut să nu avem ritm de joc. Jucăm previzibil, lent, mișcăm greu mingea, dar terenul a fost incredibil! Terenul arăta EXECRABIL, o rușine! Rușine cui are în administrare stadionul, acești oameni nu au ce căuta în pozițiile de administrare! Nu sunt oameni puși pe criterii de competență pe pozițiile astea, sunt numiri politice în locul celor care chiar știu ce fac. Ne-am făcut-o cu mâna noastră. Gazonul depindea de noi. Cei care răspundeau de gazon ar trebui dați afară, demiși! Am fost forțați să jucăm cu mingi lungi, înalte, ceea ce a convenit adversarului”, a explicat Marica la finalul meciului. 

„Am avut 69% posesie când eram 11 la 11, 64% când am jucat cu un om în plus, eu nu am înțeles asta. Poate ne-am relaxat, iar fotbalul ne-a pedepsit. Nu am reușit să marcăm golul doi, nu am fost incisivi, am avut ocazii doar în finalul jocului, când era obligatoriu să insistăm. Nu mi se pare că am avut chiar o atitudine atât de bună cum spune Rădoi. Spun ce văd, nu vreau să vorbesc anapoda”, a continuat Marica. 

FOTO Gazonul de pe Arena Națională:

+3 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României:

Mirel Rădoi și-a început mandatul cu o schemă de geniu! Cum au păcălit Ianis Hagi și Nicolae Stanciu defensiva adversă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
ioan1964
ioan1964  •  05 Septembrie 2020, 17:28

nu a fost nimic pe langa ce ne astepta in AUSTRIA! mIE IMI ESTE FRICA SA MA GANDESC CE SCUZE VOR MAI FI SI DUPA O MULT MAI PROBABILA INFRANGERE!

laurkro
laurkro  •  05 Septembrie 2020, 16:48

Marica=eterna rezerva. ***. În rest, ar trebui sa taci. Penibilule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  05 Septembrie 2020, 14:07
Postat de ge0x pe 05 Septembrie 2020, 09:18

Radoi e praf. Il bagi pe Tosca si Bancu, apoi pe Nistor si Nedelcearu. Cand ii ai pe Burca si Deac cu meciuri in Europa, daca vroiai sa securizezi jocul. Ce mai cauta Tatarusanu daca nu apară de 2 ani? Ce a facut Radoi e sinucidere.

Bati campii la greu! Mai grav e ca nu-ti dai seama.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează