FOTBAL  »  NATIONALA  »  SURPRIZĂ PENTRU

Ciprian Marica i-a încurajat pe tricolorii U17: "Aveţi toată preţuirea mea!"

Articol de - Publicat sambata, 22 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 22:54

Puştii au fost încurajaţi de la distanţă de Ciprian Marica, atacantul "naţionalei" mari, iar imaginile video le-au fost proiectate ieri, la Mogoşoaia: debutează luni, contra Belgiei, mai sînt în grupă cu Scoţia şi Bosnia.

Un Marica zîmbitor le-a făcut un cadou puştilor U17 înainte de plecarea la turneul de elită pentru calificarea la CE. Le-a transmis un mesaj video: "Sînt mîndru de voi. Presiunea e mare, tensiunea enormă, însă mai e doar un pas pînă la al doilea turneu final de juniori din ultimii 10 ani. Aveţi toată preţuirea mea, vă doresc baftă. Echipa de seniori vă aşteaptă. Hai România!".

Adversari: Belgia, Bosnia, Scoţia
Clipul le-a fost proiectat puştilor ieri, la Mogoşoaia, după care a fost publicat şi pe Facebookul "naţionalei". Aceştia vor pleca azi spre Scoţia. Luni debutează în ultima fază a calificărilor pentru turneul final: joacă mai întîi cu Belgia (luni, ora 14), apoi cu Bosnia şi ţara gazdă. La CE organizat de Malta între 7 şi 21 mai se califică doar primul loc.

Pe cine ne bazăm
Printre elevii lui Constantin Gâlcă se regăsesc stelistul Robert Vîlceanu, dinamovistul Patrick Petre, Ronaldo Deaconu (FC Twente) sau Andrei Ivan, golgeterul tuturor "naţionalelor" de juniori în 2013, cu 11 reuşite. Academia Hagi propune nume precum portarul Ors Tordai sau mijlocaşul Alex Stoica.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează