FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALĂ

Ciprian Marica îi răspunde lui Costin Ştucan: "Cum să meargă prieteni de-ai mei în Brazilia, invitaţi de mine, pe banii FRF?"

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 13 august 2011 13:11

Ciprian Marica a oferit lămuriri pe blogul personal după articolul scris de jurnalistul Costin Ştucan, şi publicat pe siteul Gazetei Sporturilor. Ziaristul a scris un editorial, cu dezvăluiri ce-l priveau pe atacantul lui Schalke, "Banderola dispărută, declarată nulă", la care Ciprian Marica a ţinut să aibă un răspuns.

"Cum să meargă prieteni de-ai mei, invitaţi de mine, pe banii FRF? Eu n-am bani să plătesc, trebuie să primesc pomană? Cum să stăm împreună în cameră, am fost cazaţi în cămin de nefamilişti cu camere de cîte 4 paturi?

Sau au dormit nopţi în şir 3 bărbaţi într-un singur pat? Cum să fac tot felul de scenarii cu Zicu pentru a locui fiecare singur în cameră? N-am cerut să fim cazaţi special, Zicu e prietenul meu, petrec cea mai mare perioadă de timp cu el în cantonamente, dar nu pot dorm cu el pentru că sforăie şi nu pot să mă odihnesc. Nici asta nu era vreun secret", scrie Marica pe blog.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
jumega
jumega  •  13 August 2011, 16:58

eu as intreba altceva, si sa vedem daca vreo redactie de ziar de sport poate sa prezinte detaliat cheltuielile ziaristilor care stau cate 2-3 saptamani in cantonamentele din pauzele competitionale, din deplasarile echipelor la meciuri in cupele europene etc. sa spuna exact cat a costat transport, cazare, masa, diurna si toate astea argumentate cu acte fiscale valabile, facturi si bonuri!

dinamo4eva
dinamo4eva  •  13 August 2011, 15:10

asa si daca era adevarat ce ?

mikyi_ro
mikyi_ro  •  13 August 2011, 14:56

Dar intrebarile mele pentru CIprian sunt: Au fost prietenii tai inclusi/amestecati in programul nationalei ? Au participat si la antrenamente sau doar la plimbari ? Daca da, de ce ? Jobu e job, vacanta e vacanta. Nu putea sa mai astepte aventura ta cu prietenii pana se termina programul nationalei in Brazilia ? Ce trebuie sa fac ca sa merg si eu cu nationala la urmatoarea actiune ? Ai vreo lista unde ma pot inscrie ? Sunt sigur ca s-ar mai gasi si alti doritori sa mearga in cantonamente alaturi de nationala. Sunt dispus sa-mi platesc singur calatoria, nu ca prietenii tai :), dar mi-ar placea sa am aceasta ocazie. Mersi. PS: Nu sforai.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează