FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ciprian Marica mizează pe un stranier: „El e viitorul. N-am văzut de mult un asemenea jucător”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 11:00 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 12:27

Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale, a rămas impresionat de prestația lui Denis Drăguș (24 de ani) cu Belarus, scor 0-0, și îl consideră viitorul atacant al echipei naționale.

  • România - Andorra se joacă azi, de la 21:45, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima TV.
  • Partida se va juca doar cu copii sub 14 ani în în tribune, din cauza incidentele de la meciul împotriva naționalei din Kosovo, din septembrie.

Drăguș a jucat în flancul stâng al atacului cu Belarus și a început fulminant meciul, dar s-a stins pe parcurs. Totuși, fotbalistul de la Gaziantep l-a impresionat pe Ciprian Marica, atacant cu 25 de goluri în tricoul echipei naționale.

Jucătorul lăsat de Iordănescu în afara lotului pentru meciul cu Andorra
ROMÂNIA - ANDORRA
Jucătorul lăsat de Iordănescu în afara lotului pentru meciul cu Andorra

Ciprian Marica: „De mult nu am văzut un jucător ca Drăguș. În el trebuie să fie baza, el e viitorul”

„E greu, însă ce mă bucură este că-l descopăr acest încă puști Drăguș. De mult timp n-am mai văzut un jucător care să aibă calitățile lui și să joace număr 9.

Eu cred că ăsta e numărul 9 de care avem nevoie la echipa națională. Un jucător care are pătrundere, viteză, determinare, tehnică bună. Cred că n-am mai văzut de mult timp un atacant cu calitățile lui la echipa națională și cred că ar trebui să-l exploatăm la maxim. 

În el să fie baza, el este viitorul. Cunoscând jucătorii românii, nu văd altul care să fie de nivelul lui”, a declarat Marica, potrivit sport.ro.

Ciprian Marica: „Vom bate Andorra la scor”

Marica a vorbit și despre meciul cu Andorra și despre situația din grupa României.

Vom bate Andorra la scor, dar nu cred că Andorra este adversarul este adverarul de care să te temi sau să-ți faci griji. Noi trebuia să câștigăm cu Belarus. Acolo trebuia să demonstrăm că merităm pe fondul unui joc bun. 

Sperăm să trecem peste Israel la final. Acum depinde și de cum vor gestiona ei situația cu războiul și cât de afectați vor fi. Nu vor juca acasă mai mult ca sigur, jucătorii vor fi afectați, situația nu e una roz. Speram ca în toată situația asta tragică să fim cei care vom beneficia și să-i prindem într-o pasă proastă.

- Ciprian Marica, potrivit sport.ro

VIDEO. Calculele lui Edi Iordănescu înaintea partidei cu Andorra: „Cu șase puncte, suntem calificați în proporție de 99,99%”

Citește și:

Probleme la naționala României, înaintea meciului cu Andorra » Fotbalistul din Superliga a acuzat o accidentare și nu va fi inclus în lot
ROMÂNIA - ANDORRA
Probleme la naționala României, înaintea meciului cu Andorra » Fotbalistul din Superliga a acuzat o accidentare și nu va fi inclus în lot
Uluitor! Câți copii s-au înscris să vadă meciul România - Andorra
ROMÂNIA - ANDORRA
Uluitor! Câți copii s-au înscris să vadă meciul România - Andorra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
itu52
itu52  •  15 Octombrie 2023, 15:10

Ne calificăm dijaba, ne calificăm de pe 3. Ne trimite Israelul preocupat de problemele ce l-a năpădit. FRF va deplânge situația și va premia „democratic” electoratul majoritar ce-i asigură continuitatea puterii. Vritabila noastră democrație, ce știe să răsplătească dictatul reprezentativ colectiv, va inversa scara valorilor și va defila cu o selecție de finalizări de excepție. Aici, golurile cu Elveția vor deveni etalon universal. Maieștrii vorbei vor cânta măiestria fotbalului autohton și vor bate medalii de emeriți în antrenorat și mai ales reșapați. Asta, la sfârșit de an, atunci când prăpădul turneului final - este departe. Să zică cineva că nu avem sport național, nu-l fac mulți ...e furatul căciulii ...și ce tradiție avem!!!

godot
godot  •  15 Octombrie 2023, 14:19

Într-adevăr, Are mari calități și, văzând rezultatele lui, are și mari defecte (care nu se văd).

albalbastru72
albalbastru72  •  15 Octombrie 2023, 13:43

Pai nu exista all time un atacant mai slab ca Dragus,e la acelasi ,,nivel'' ca Puscas.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează