FOTBAL  »  NATIONALA  »  RETRAGERE

Ciprian Marica, nemilos după retragerea lui Săpunaru: „Exagera cu unele reacții, iar noua generație nu mai tolerează așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 21:45

Ciprian Marica, 33 de ani, fostul atacant al primei reprezentative, a oferit în această seară propria versiune cu privire la retragerea lui Cristian Săpunaru, 35 de ani, din prima reprezentativă.

Retragerea lui Săpunaru e pusă pe seama unor reacții exagerate pe care Săpunaru le-ar fi avut în vestiar: „De multe ori exagera cu nişte reacţii. Vine o nouă generaţie care nu mai tolerează ce se întâmplă. Ridica tonul, încerca să facă legea la echipă, îi certa pe toţi… nu era chiar uşor de gestionat. 

Iar cei din noul val nu prea suportau aşa ceva. De aceea cred că nu l-a mai convocat Contra şi s-a ajuns aici”, a declarat Ciprian Marica, la TV Digi Sport. 

CONTRA L-AR FI DETEMRINAT SĂ RENUNȚE

Ceea ce Gazeta Sporturilor a anticipat încă din 20 august, în articolul "L-au retras pe Săpunaru?", a devenit de ieri o certitudine. Absența de pe lista convocaților pentru partidele cu Spania și cu Malta l-a afectat pe Cristi Săpunaru, care a decis să își anunțe oficial, printr-o scrisoare deschisă, retragerea de la echipa națională.  

Apropiați ai jucătorului susțin că acesta crede că selecționerul Contra nu l-a mai chemat ca să evite o posibilă problemă pentru banderola de căpitan, după revenirea lui Vlad Chiricheș. 

Vezi și: 

VIDEO Contra a dat cărțile pe față! Detalii despre retragerea bruscă a lui Săpunaru: „N-am știut că trebuie să sun fiecare jucător și că se retrag dacă nu fac asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  05 Septembrie 2019, 15:08

Vorbește un *** cu bani despre un spartan...Despre Marica marele Mircea Lucescu spune că s-a rata ca fotbalist...dacă ar fi iubit și fotbalul cum a iubit banul ar fi fost bine...Este unul dintre răsfățații lumii mondene, tatăl lui s-a priceput întotdeauna să facă bani și să aibă grijă de bani...această calitate a fost moștenită de Marica...nu a avut scrupule să se împrumute la Gigi când a făcut Caelia, a avut un statut special în epoca Pițurcă pentru că aducea VIP-urilor mașini Mercedes la prețuri promoționale....a fost descurcăreț mereu...nu o să uit niciodată însă cum era el supărat pe Huntelaar...GSP l-a atacat pe Gușatu că îl ironiza pe Van Nistelrooy...Dar nimic niciodată despre Marica care avea aceeași atitudine despre Huntelaar...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  05 Septembrie 2019, 12:00

CHIVU~RAT~SAPUNARU*****CĂPITANII OLE*****

1025138504184136
Constantin Valentin  •  05 Septembrie 2019, 11:51

Sunt stelist dar Sapunaru era necesar, mai mult decat necesar nationalei pentru un astfel de meci, pentru ca are valoare si experienta. Pai ce vor astia mici sa i lasi de capul lor si sa te umpli de penibil...da, cunoastem astfel de prestatii si la nationala si la echipele de club !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează