FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ciprian Marica: „Realitatea e că nimeni nu voia la națională și Rădoi era singura soluție. M-am săturat de «construcție», lăsați tinerii”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 18:06

Ciprian Marica, fost atacant la naționala României, susține că Mirel Rădoi a fost varianta de rezervă pentru Răzvan Burleanu deoarece nici un alt antrenor nu ar fi acceptat postul de selecționer. În plus, fostul fotbalist atacă declarațiile președintelui FRF, care a spus că „Mirel trebuie să construiască naționala”.

„Realitatea e că nimeni nu voia să meargă la națională și Rădoi era singura soluție. Eu cred că nimeni n-ar fi vrut să meargă acolo, nici Gică Hagi, nici Dan Petrescu. Mă mir cum de Mirel a acceptat atât de rapid. Probabil Mirel s-a simțit dator pentru că Federația i-a întins o mână și l-a pus selecționer la U21, deși nu avea mare experiență. 

Sunt mulți antrenori în România care nici măcar n-au fost în vederile președintelui FRF. Mă refer la Ioan Andone, de exemplu”, a declarat Marica la TV Digi Sport.

„Am auzit de «construcție» și la Dinamo”

Marica a fost deranjat și de „construcția” echipei naționale despre care a vorbit Burleanu în conferință: „Îmi era frică să nu aud cuvântul «construcție» și l-am auzit. Am tot auzit la Dinamo de «construcție», am auzit peste tot. Eu vreau să văd o echipă națională care să fie creată din mers. Și la mandatul lui Cosmin Contra s-a vorbit de construcție. Și ce a construit? 

Noi nu vedem o idee clară care să meargă de la copii și juniori. Mirel Rădoi se va lovi de tranziția asta cu jucătorii sub 21 de ani. Nu trebuie neapărat să iei jucători tineri, deși eu sunt adeptul acestor jucători. Am avut 6-7 tineri la naționala mare și am arătat rău”. 

Vezi și:

Jurnalistul Vali Moraru, izbucnire după ce FRF a refuzat întrebările GSP: „E singurul ziar de print din România!” + „Burleanu e ca-n Scînteia '88! Rădoi are ce să își reproșeze”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
gido
gido  •  28 Noiembrie 2019, 12:25
Postat de gicapuia pe 27 Noiembrie 2019, 19:13

Un frustrat ! Esuat. S-a lasat de fotbal cind altii ajungeau la maturitate deplina. Dupa ce a plecat devreme de la Sahtior drumul lui fotbalistic a fost un esec perpetuu, Rusinos!

o mica comparatie, la varsta de 24 ani ... puscas , actualul titular la nationala, joaca la reading,locul 18 in liga 2 engleza si are un gol marcat in ultimele 3 luni in campionat... marica avea deja peste 100 de meciuri la shaktior si stuttgart...

573931890046364
Florin Burlibasa  •  27 Noiembrie 2019, 23:14

Maricaaaa....bai Marica... esti lemn frate !

209755516606440
Dan Man  •  27 Noiembrie 2019, 21:46

MARICA in spaniola inseamna exact ce esti tu ciprian.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează