FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

EXCLUSIV Ciprian Tătărușanu, făcut KO după România - Irlanda de Nord 1-1: „Greșeală mare de portar! Doamne, Dumnezeule, el nu joacă de luni de zile!”

Faza golului Irlandei de Nord. foto: GSP +49   FOTO
Faza golului Irlandei de Nord. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 07:00 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 15:19

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat, în dorect la emisiunea GSP Live, egalul înregistrat de România cu Irlanda de Nord, 1-1 în Liga B din Liga Națiunilor.

Dragomir l-a pus la zid pe goalkeeper-ul Ciprian Tătărușanu, pe care îl consideră principalul vinovat pentru golul egalizator reușit de nord-irlandezi în minutul 86.

„A fost greșeală mare de portar! Portarul trebuia să iasă pe mingea. Doamne, Dumnezeule, el nu apără de luni de zile! Tu ce faci în poartă? Nu ieși pe minge înaltă în gura porții?

Mi-a plăcut Alibec, a fost cel mai bun din ambele echipe. Dacă Alibec avea mijlocași cu multă minte, dădea două goluri. A dovedit că e jucător de competiții mari. Și Hanca și Chiricheș mi-au plăcut, dar mijlocașii au fost zero tăiat! Nistor și Nedelcearu nici n-ar fi trebuit să intre, dar asta e altceva.

Facem experimente de 20 de ani, dar nu ne iese nimic. Îmi pare rău de Rădoi, dar n-are nicio vină. Dacă îmi pare rău de cineva, de el îmi pare rău. Asta a fost selecția, n-ai ce să-i zici. Eu n-aș da cu toate săbiile în Rădoi.  Trebuie să se gândească să facă ceva la jumătatea terenului”, a declarat Dragomir, la GSP Live.

Mihăilă trebuia să fie convocat obligatoriu la prima echipă. E jucător de viteză, i-ar fi omorât pe irlandezi” - Dumitru Dragomir

Clasament Liga B, grupa 1 Liga Națiunilor

EXCLUSIV Ciprian Tătărușanu, făcut KO după România - Irlanda de Nord 1-1: „Greșeală mare de portar! Doamne, Dumnezeule, el nu joacă de luni de zile!”

FOTO. România - Irlanda de Nord 1-1, cele mai spectaculoase imagini:

România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
+45 FOTO

Mai multe știri despre România - Irlanda de Nord 1-1:

Denis Alibec, scos din sărite de Ciprian Marica: „Să vină el să joace, toți își dau cu părerea!”

7 scurte » Mai bine că n-am bătut! Așa poate ne trezim la timp pentru barajul de Euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
1287911717949658
Gheorghe Abaseaca  •  05 Septembrie 2020, 19:45

Nistor, bancu si copilul minune Hagi, nu au ce cauta in lot. Asa este cand convocam pe copii fostilor fotbalisti. Vedeti si la tineret, Ganea. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1504004369616500
Florea Virgil  •  05 Septembrie 2020, 14:45

Mitriță s-a lăsat de fotbal? Sigur că după război putem vorbi cu toții, dar un jucător ca și Mitriță, chiar și pe acest teren ar fi fost foarte util. În locul lui Ianis, desigur.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  05 Septembrie 2020, 14:07

Ca deobicei, Mitica se gudura pe langa seful FRF! Este adevarat ca Tataruseanu nu stie sa iasa in intampinarea mingiilor inalte, dar nimeni nu-l vede pe Nistor? El era jucatorul care trebuia sa faca marcaj la autorul golului irlandez! Cat despre Radoi, n-ai ce sa ceri de la un antrenor "necopt" care nu are experienta dar care este ridicat in slavi, nejustificat, de cei care "gadila" urechile potente!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează