FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE 1-0

Claudiu Keşeru a marcat golul decisiv cu Feroe, dar a văzut alt meci: ”Am jucat entuziasmant”

Keşeru (lîngă bară) a ajuns la al patrulea gol în tot atîtea prezenţe pentru
Keşeru (lîngă bară) a ajuns la al patrulea gol în tot atîtea prezenţe pentru "naţională"

Articol de - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 23:52

Fostul stelist spune că ”tricolorii” se aşteptau la o replică îndîrjită din partea nordicilor şi amendează reacţia adversă manifestată de suporteri faţă de ”naţională” în finalul jocului.

- Claudiu, au fost ceva emoţii pentru această victorie împotriva celor din Feroe!
- A fost un meci important, care a demonstrat că feroezii n-au însemnat nişte victime sigure. Am avut nişte surprize neplăcute cînd am vizionat secvenţe din ultimele lor partide. Am văzut cum au reuşit să pună mari probleme şi să învingă în Grecia, iar semnalul de acolo l-am simţit şi la Ploieşti. Noi aşteptam ca adversarul să-şi arate calitatea şi în România, fanii probabil nu cunoşteau detalii despre ce înseamnă azi Feroe.

- Selecţionerul a invocat dificultăţile legate de gazon.
- Într-adevăr, am jucat pe un teren denivelat, care a creat destule probleme. Chiar şi aşa însă, ne-am creat destule ocazii, din care am reuşit să fructificăm una în prima repriză. Important e că am obţinut cele trei puncte şi am controlat partida per ansamblu.

"Aveam impresia că sîntem în deplasare"

- Cum ai receptat finalul partidei cu huiduielile dinspre tribună?
- Spre sfîrşitul meciului chiar aveam impresia că sîntem în deplasare! N-am înţeles, mai ales că evoluţia noastră nu a fost de lepădat. Speram ca România să fie susţinută indiferent de locaţie. Am jucat entuziasmant! Am înscris destul de repede, apoi era normal ca şi adversarii să aibă anumite ocazii. Panti a demonstrat în final că e un portar mare. Personal, mă bucur că traversez o perioadă extraordinară şi la club, şi la echipa naţională, dar aici trebuie să subliniez rolul colegilor, care mă servesc cu mingi utile pentru finalizare.

"Jucătorii noştri s-au comportat ca nişte adevăraţi profesionişti, adică s-au gîndit mai mult la echipele lor de club. Nici cu Feroe nu mai putem face spectacol, dacă vrem să vedem show ne uităm la Real - Barca" ( Mircea Dridea, fost internaţional)

Clasament:

1. România 13p
2. Irlanda de Nord 12p
3. Ungaria 8p
4. Finlanda 4p
5. Insulele Feroe 3p
6. Grecia 2p

Meciuri viitoare

13 iunie 
Finlanda - Ungaria
Irlanda de Nord - România
Insulele Feroe - Grecia

4 septembrie
Insulele Feroe - Irlanda de Nord
Grecia - Finlanda
Ungaria - România

7 septembrie
Finlanda - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Ungaria
România - Grecia

8 octombrie
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia
România - Finlanda

11 octombrie
Insulele Feroe - România
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
spivak
spivak  •  30 Martie 2015, 18:22

Keşeru are dreptate. Faţă de cât poate el sigur că a fost ”entuziasmant”.

steaua024
steaua024  •  30 Martie 2015, 17:22

"Nici cu Feroe nu mai putem face spectacol, dacă vrem să vedem show ne uităm la Real - Barca" (Mircea Dridea, fost internaţional)" Mircea, imi pare rau ca judeci asa! Nu mai suntem prin anii '65, eu fiind spectator pe 23 August sau la Ploiesti si tu, stralucitor in meciuri memorabile cu Rapid, CCA, Dinamo, iar in '66 ai adus titlul la Ploiesti cu regretatul Ilie Oana. Fotbalul a evoluat si ceace ni se parea atunci meciuri de ras cu Luxemburg, Lichtenstein, Andorra si chiar Albania, un scor de 5-0 fiind ceva obisnuit, iata ca multe echipe "mici" au inceput sa joace la nivel inalt! Fotbalul evolueaza! Fotbalul spectacol a ramas numai la echipe cu jucatori de miliarde

roadster1988
roadster1988  •  30 Martie 2015, 10:57

keseru nu ar avea loc nici in lotul amatorilor de la feroe.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează