FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

Cluj, kilometrul zero » Interes major din partea fanilor și jurnaliștilor pentru amicalul cu Spania

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2016 00:00

Interes major atât din partea fanilor, dar și din partea jurnaliștilor pentru partida de duminică seară, din Ardeal, dintre România și Spania.

28.000 de bilete la meciul România - Spania, care se va juca la Cluj, pe 27 martie, s-au vândut în mai puțin de două ore de la scoaterea acestora la vânzare online!

"Interesul publicului a fost unul foarte mare, ne vom bucura împreună de un stadion plin la partida cu fosta campioană mondială și europeană", spun reprezentanții Federației.

Pe lângă interesul uriaș al fanilor, și reprezentanții mass-media din întreaga lume acordă o atenție deosebită partidei ce va fi transmisă duminică de TVR 1 și Dolce.

Conform oficialilor FRF, la partida care se va juca pe Cluj Arena s-au acreditat 259 de ziariști din România, Spania, Franța, Elveția sau Ungaria!

Sunt 113 ziariști români care vor asista la partidă, 20 de jurnaliști din Spania, de la cele mai importante ziare, Marca, As, Mundo Deportivo, El Pais, dar și de la L’Equipe (Franța), Nemzeti Sport (Ungaria) sau Tages-Anzeiger (Elveția).

Surpriza cea mare vine de la posturile de radio din Spania, federația spaniolă solicitând acreditări pentru nu mai puțin de 15 comentatori. Printre ei, și Gică Craioveanu, cel care va comenta partida pentru Onda Cero.

Interesul este unul ridicat și pentru fotoreporteri! 70 de fotografi din România au fost acreditați de către FRF și 7 fotoreporteri din Spania, de la As și Marca, dar și din Ungaria.

Nu lipsesc cele mai importante agenții foto, France Presse, Associated Press, EPA sau Getty Images. Pe lângă ziariștii de presă scrisă, comentatorii de radio și de televiziune, dar și fotoreporteri, FRF a acreditat și 30 de operatori de imagine.

Doar 81 cu Lituania

Situația jurnaliștilor acreditați pentru meciul de la Giurgiu, de miercuri, contra Lituaniei, este cu totul alta decât ce urmează să se întâmple la Cluj. Federația română a acreditat doar 81 de jurnaliști, 60 din România, unul din Franța, de la L’Equipe, și 20 de fotoreporteri.

Mai mult, aici încă există bilete disponibile pentru fani. Cel mai ieftin tichet costă 20 de lei la peluză, urmează cele de 35 de lei la tribuna a II-a și între 50 și 65 de lei la tribuna I. Casele stadionului "Marin Anastasovici" sunt deschise zilnic între 10:30 și 19:00, iar în ziua meciului până la fluierul de start.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează