FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFERURI

Colonia de români din Belgia nu e întâmplătoare » Omul din spatele transferurilor: "E adevărat că am făcut asta"

Foto: Facebook/RSC Anderlecht
Foto: Facebook/RSC Anderlecht

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 17:30

Secundul lui Christoph Daum la echipa națională, Rudi Verkempinck, susține că a fost contactat de formațiile din Belgia interesate de fotbaliști români și că a dat sfaturi legate de transferurile acestora.

Secundul belgian al "tricolorilor" a lucrat ca antrenor la Cercle Bruges, Mechelen, Waasland și FC Bruges și colaborează în continuare cu Federația belgiană.

"Eu nu sunt agent de jucători, dar lucrez pentru Federația belgiană, e adevărat că am dat sfaturi. Dacă un club mă sună și vrea să știe dacă un jucător este bun, bineînțeles ca îi voi susține pe jucătorii români.

E bine nu doar pentru națională, e bine pentru fiecare dintre ei. Toată lumea are de câștigat. Răzvan Marin e foarte fericit, se adaptează foarte repede", a spus Verkempinck la TV Dolce Sport.

În ultima perioadă de mercato, Răzvan Marin și Rotariu au ajuns la Standard Liege și FC Bruges, după ce Chipciu și Stanciu au fost transferați anul trecut de Anderlecht.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează