FOTBAL  »  NATIONALA  »  COMUNICAT

COMUNICAT OFICIAL » Christoph Daum, somat să ceară scuze în fața ziariștilor după acuzele grave lansate recent

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 20:07

Asociația Presei Sportive din România, prin vocea președintelui Dumitru Graur, a oferit, la solicitarea Gazetei Sporturilor, un punct de vedere după declarațiile lui Chirstoph Daum, fostul selecționer al României, care a lansat acuze grave la adresa presei din România.

Neamțul care a stat pe banca naționalei între 2016 și 2017 a declarat recent că "o bună parte a presei sportive este mituită de Gigi Becali".

Redăm în rândurile de mai jos comunicatul integral al APSR

"Către Gazeta Sporturilor, în atenția dlor Andrei Crăițoiu și Dan Udrea

Consiliul Asociației Presei Sportive a luat act de declarația riscantă a dlui Christoph Daum, fostul selecționer al echipei României, prezentată în interviul acordat publicației "Fanatik".

Remarcăm poziția în general pozitivă a declarațiilor dlui Daum despre țara noastră și despre oamenii pe care i-a cunoscut în timpul mandatului său la cârma selecționatei, însă regretăm atacul direct la adresa unor gazetari de sport, pe care-i acuză că ar putea fi mituiți de dl. George Becali.

Nu îi este permis nimănui să facă asemenea declarații fără a proba acuzele grave, sub incidența legii penale. În numele tuturor membrilor APS (dar și a acelor jurnaliști sportivi care deocamdată nu fac parte din asociație), jigniți de asemenea insinuări generale, Consiliul APS îi cere dlui Daum să-și ceară scuze public sau să precizeze exact pe cine a vizat prin aceste acuze", se arată în comunicat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
gabryel28
gabryel28  •  19 Decembrie 2017, 11:55

Are perfecta dreptate daum ! Presa din romania este controlata politic iar unii fac jocurile anumitor echipe! Toata lumea vede aceste lucruri iar voi presa care ati participat la distrugerea fotbalului romanesc, pozati in victime acum !!!!!!!!!!!!

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Decembrie 2017, 10:41

Hotul striga prindeti hotul.Domnul Graur?

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Decembrie 2017, 10:40
Postat de haideusicfr pe 19 Decembrie 2017, 10:40

Eu nu pot sa acuz ,dar uitati-va cate articole sunt despre FCSB. Cate acuzatii i s-au adus lui Daum ? Daum nu pricepe fotbalul romanesc .Aici va dau dreptate.

Cred ca acum a "priceput".

Vezi toate comentariile (54)
Comentează