FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA, 13 IUNIE, 21:45, GSP.RO, TVR1

Comunitatea românilor din Dublin acuză FRF că nu le dă biletele promise din februarie: "Practici mizerabile!"

Articol de , - Publicat marti, 26 mai 2015 00:00

Unul dintre conducători, Marius Marosan, spune că, după ce a primit acceptul FRF, a strîns banii de la 278 de persoane, "am alergat zi-lumină", pentru ca, în final, "să fiu acuzat că fac bişniţă!"

După probleme serioase cu biletele la "barajul" cu Grecia, un alt meci decisiv al României e precedat de o dispută pe tichete. Românii din Irlanda l-au mandatat pe şeful comunităţii, Marius Marosan, să se ocupe de achiziţionarea acestora.

"Am dat un e-mail către federaţie în februarie, am primit un răspuns afirmativ. După care am umblat zi-lumină în Dublin ca să mă pot întîlni cu oameni care erau la muncă. 278 de persoane din Dublin sau din afara lui mi-au trimis bani sau au venit cu încredere pentru a fi trecute pe listă!", spune Marosan.

De trei luni, acesta a strîns o întreagă corespondenţă atît cu FRF, cît şi cu firma Danco Pro, partenera federaţiei pe probleme de ticketing. "Ca şi număr de bilete alocate puteţi merge liniştit pînă la 300 de bilete" a fost mesajul FRF din 12 februarie.

Apoi, chiar luna aceasta, Marosan spune că "după ce am făcut listele şi m-am interesat cum să trimit banii, am fost informat, telefonic, că nu le putem primi. Există suspiciuni de bişniţă! După ce unii oameni şi-au cumpărat chiar bilete de tren pentru a ajunge pînă aici. Mai mult, după ce reprezentantul Danco Pro m-a rugat să îi trimit lista nominală şi datele de facturare. Nu ne lăsăm aici, vom denunţa aceste practici mizerabile!".

Conform FRF, cele 705 bilete destinate românilor s-au epuizat sîmbătă, în mai puţin de 24 de ore după ce au fost puse în vînzare. Reprezentanţii Danco Pro n-au putut fi contactaţi.

"Dacă era vorba de bişniţă, nu ceream 300 de bilete în cap? Voi face publică această nesimţire, situaţia în care m-au adus dînşii m-a lăsat cu moralul la pămînt"
Marius Marosan, reprezentant al "Grupului Românilor din Irlanda"

"Am bătut drumul pînă la Dublin, eu locuiesc la mare distanţă, pentru a-mi recupera banii de la domnul Marosan. De ce FRF şi-a dat acceptul prima oară?"
Florin Merean, român din Irlanda

FRF neagă acceptul inițial

"Departamentul de Ticketing al Federației Române de Fotbal a fost contactat, înainte de punerea în vânzare a biletelor pentru partida Irlanda de Nord-România, de mai mulți doritori. Printre aceștia, și de persoane care s-au recomandat ca reprezentanți ai «Grupului Românilor din Irlanda» care doreau achiziționarea a peste 200 de bilete la această partidă. Toți acești doritori au fost informați că rezervarea biletelor nu este posibilă și că vânzarea acestora se va face exclusiv online, fiecare doritor putând achiziționa maximum patru bilete"
Departamentul de Ticketing al FRF

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
1715483422012323
Marosan Marius  •  27 Mai 2015, 10:37
Postat de areal51 pe 26 Mai 2015, 21:34

imi pare rau de cei carora li s-au promis bilete, dar nu e corect! Aflu in premiera ca aproape 300 de bilete trebuiau sa ajunga in Irlanda, iar noi stateam ca pe ghimpi sa le prindem online... Pai cum vine asta? Noi avem biletele de avion cumparate de anul trecut...si rascumparate/deviate pentru ca taromul a binevoit sa-si anuleze inte timp zborul de Dublin... Pai unde erati la Helsinki cand erau bilete si loc in stadion pentru toata lumea? ...nu va zic de ultimele 2 meciuri de-acasa cu n-irlandezii Daca sunt asa de multi patrioti , mergeti sa sustineti si nationala de rugby la Mondiale, dincolo peste garla, pe Olympic si Wembley contra Irlandei (!!) si Frantei in septembrie! Uite din ce cauza era sa ramanem noi fara bilet *** jumatea aia a lor de stadion...

Din cate stiu aceste bilete sunt pentru toata lumea, indiferent ca a mergs la toate meciurile nationalei sau ca acum merge prima oara pe un stadion. Noi am cerut, cei de la FRF au promis. Nu vad unde e problema in faptul ca 278 de persoane din Irlanda au vrut sa mearga sa sustina nationala. Ramaneau inca 422 bilete disponibile pentru oricine mai dorea sa mearga. Nu are nici o treaba patriostismul cu asistarea la un meci de fotbal ci pur si simplu oportunitatea de a sustine nationala Romaniei la un meci care se desfasoara mai aproape de noi. Referitor la promisiunile facute de FRF, ei ar trebui sa raspunda.

1715483422012323
Marosan Marius  •  27 Mai 2015, 10:27
Postat de Merean Florin pe 27 Mai 2015, 00:32

https://www.facebook.com/GRIoficial/posts/1590301781258473 Stefan Pricopie joi intre orele 18 si 20 Marosan Marius va fi la alimentara romaneasca din Blancherdstown pt a returna banii oamenilor ce au achitat banii pe bilet la meci,daca iti primesti banii inapoi ai putea reveni cu un mesaj si cu scuzele de rigoare, daca nu esti pe lista inseamna ca nu ai platit !!!!!

Florin, n-are rost sa iti consumi energia raspunzand unora care n-au destula verticalitate pentru a posta de pe numele lor reale. Faptul ca sunt organizati in "Grupul Romanilor fara Scrupule din Irlanda" spune mai mult decat comentariile lor lipsite de coerenta. Si stai linistit, nu exista individul ala pe lista, e doar unul care a avut o coliparie nefericita si s-a ascuns dupa un nume fictiv pentru a parea un mare razboinic in lanul cu maci... O zi buna sa ai!

gri_vei
gri_vei  •  27 Mai 2015, 10:09

Desi se bat cu pumnul in piept ca reprezinta romanii din insula, Organizatia Grupul Romanilor din Irlanda este o inchipuire a unei minti bolnave! Știați că organizația nu are un sediu, un nr. de telefon de contact și un nr. de înregistrare. Aceste informații nu sunt nicăieri afișate pe paginile sus menționate de ei. În luna februarie când susțin că aveau organizație, ea nici nu era înființată, anunțul că s-au constituit ca și organizație vine abia în luna martie. La punctul 1. spun că au afișat informațiile pe pagina https://www.facebook.com/GRIoficial Acea pagină nici nu exista la acea dată și lucru acesta se poate verifica accesând pagina. Pe pagina de web, datele la articole se pot modifica și asta știe oricine. Pagina de Facebook menționată a fost deschisă abia în 25 Martie.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează