FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Condiția pusă de Contra pentru a-l selecționa pe Ianis Hagi la națională: "E posibil să-l chem, dar nu din cauza presiunii pe care o pune Gică"

Articol de - Publicat sambata, 12 mai 2018 12:25

Cosmin Contra a reacționat pentru GSP.ro în urma atacurilor dure lansate de Gică Hagi și explică în ce condiții îl va selecționa pe Ianis Hagi la prima reprezentativă.

"Ianis este în atenţia noastră, l-am monitorizat mereu. A avut evoluţii foarte bune la început, când a revenit la Viitorul, dar a avut şi unele prestaţii mai puţin reuşite în unele partide. Noi îl urmărim şi poate oricând să ajungă la echipa naţională, chiar şi acum, dacă s-ar întâmpla ceva cu un jucător

Dacă mie mi se accidentează Budescu sau Stanciu, este foarte posibil să îl chem pe Ianis Hagi. Dar nu din cauza presiunii pe care o pune Gică Hagi, ci pentru că eu consider că trebuie să fac asta", a declarat Contra pentru GSP.ro.

"Eu nu am orgolii. Dar mi se părea mult mai corect ca Hagi să încerce să vorbească cu mine, să mă sune, să discutăm, nu să mă atace aşa, furibund, în presă, într-o conferinţă de presă. «Băi Cosmine, vreau să vorbesc cu tine». Ok, hai să ne vedem, să vorbim. Putea să-mi spună în faţă ce crede el să discutăm pe argumente, nu în presă" Cosmin Contra

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție a lui Contra după atacul devastator al lui Hagi: "Nici nu ştiu de unde a venit. Mă pune pe gânduri acest atac înainte de Liga Naţiunilor"

Citește și: Hagi are dreptate! Contra l-a ignorat pe cel mai bun din play-off » Ianis Hagi, evoluții entuziasmante la Viitorul

Citește și: Hagi a împărțit internetul în două! » "Hagi, îl vrei pe Ianis la națională pe pile?" vs. "Ne-a dat tuturor peste nas" » Intră și tu în dezbatere!

Citește și: Cea mai aprigă conferință de la "merităm să ne faceți statuie" încoace! Hagi s-a DEZLĂNȚUIT: a început la 00:30 și a mitraliat tot ce ține de națională! "Nu facem nici două pase" + atac la un jucător: "S-a îmbătat și e convocat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
f111
f111  •  12 Mai 2018, 19:02

Mda ,nu e mai bun decat budescu sau stanciu ,dar pe langa alte *** de mijlocasi din cei selectionati cu siguranta este peste ei,are dreptate Hagi ! Il chemi macar in amicale sa-i dai incredere ,nu joci cu alte *** inaintea lui !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tam11
tam11  •  12 Mai 2018, 17:06

s-a vazut la Fiorentina ce bun e hagi al mic,si in romania,la multe echipe ar fi rezerva

lucghencea
lucghencea  •  12 Mai 2018, 16:24

Nu e corect cum procedeaza Gheorghe Hagi iar fiul sau nu are valoarea certa din trecut la o etate similara cu a ilustrului sau parinte . Asta e acum , poate peste 2-3 ani va fi altfel . La Nationala trebuie adusi doar cei mai buni dintre cei mai buni ! Succes lui Cosmin Contra , a fost un jucator de mare clasa si selctionerul Romaniei si nu e cazul sa fie fortat in asemenea maniera indiferent de cine !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează