FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

Jucătorul lui Liverpool, impresionat de doi „tricolori” pe care i-a înfruntat: „Ne-au creat probleme”

Conor Bradley, în duel cu George Pușcaș / Foto: Getty Images
Conor Bradley, în duel cu George Pușcaș / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 17:02 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 17:29

Conor Bradley (20 de ani), vedeta din lotul Irlandei de Nord și fundașul dreapta al ocupantei poziției secunde în Premier League, Liverpool, i-a lăudat pe Dennis Man (25 de ani) și Radu Drăgușin (22 de ani) după meciul de pe Arena Națională între reprezentativa sa și „tricolori” (1-1).

Bradley a spus despre Dennis Man că este românul care l-a impresionat cel mai mult de pe teren, deoarece, pe lângă golul marcat, le-a creat probleme nord-irlandezilor.

Performanță istorică: Gloria Bistrița s-a calificat în semifinalele EHF European League!
EHF EUROPEAN LEAGUE
Performanță istorică: Gloria Bistrița s-a calificat în semifinalele EHF European League!

În același timp, tânărul „cormoran” l-a remarcat și pe adversarul său din Premier League, Radu Drăgușin, pentru maniera impunătoare în care deposedează și pentru că știe să evolueze cu capul sus, pentru a pasa balonul în față.

Dennis Man și Radu Drăgușin, remarcații lui Conor Bradley

Conor Bradley l-a apreciat pe Radu Drăgușin ca fiind al doilea cel mai bun „tricolor” de pe teren după Dennis Man.

„Este un grup bun! (n.r. - Cine te-a impresionat în acest meci de la România?) Nu știu cum îl cheamă... mijlocașul dreapta, cel care a marcat... (n.r. - Dennis Man?) Da, da! Bun jucător!

Ne-a creat probleme pe partea lor dreapta de atac. (n.r. - Ai avut și un adversar din Premier League, pe Radu Drăgușin!) Da, știu, n-am apucat să vorbesc cu el, dar, părerea mea, a fost al doilea cel mai bun jucător de pe teren.

Am făcut o analiză a echipei voastre înainte de meci și, dacă ar fi să numesc ceva care a ieșit în evidență la el (n.r. - Drăgușin), voi spune de cât de impunător este când deposedează.

Agresiv, în sensul bun, dar și genul de fundaș care joacă cu capul sus, care vrea să joace mingea în față”, a declarat Conor Bradley, potrivit iAMsport.ro.

Puștiul lui Jurgen Klopp, cuvinte de laudă la adresa României

El a avut, de asemenea, cuvinte de apreciere în general la adresa elevilor lui Edward Iordănescu.

„A fost un meci foarte bun, ambele echipe au practicat un fotbal de calitate. Sigur, ei au avut și avantajul numărului mai mare de suporteri, dar eu sunt fericit cu acest egal.

(n.r. - A arătat România ca o echipă calificată la EURO 2024?) Cu siguranță putem să spunem, după meci, că am jucat împotriva unei echipe naționale care este calificată la EURO 2024. Cred că vor face o figură frumoasă acolo, au câțiva jucători interesanți și este destul de greu să joci împotriva lor”, a mai spus Bradley.

15milioane de euro este cota de piață a lui Conor Bradley, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

Conor Bradley a apucat să evolueze pentru Liverpool în 18 meciuri din actualul sezon: 6 în Premier League (un gol și 3 pase de gol), 4 în Europa League, 4 în FA Cup (3 pase de gol) și 4 în Cupa Ligii Angliei.

VIDEO Selecționerul Irlandei de Nord, Michael O'Neill, dezvăluie ce ”tricolor” l-a impresionat, cum arată România acum față de 2014 și ce părere are de Radu Drăgușin

Citește și:

Experta britanică intervine în conflictul Halep versus Wozniacki: „E corect moral? Un lucru e cert”
HALEP A REVENIT
Experta britanică intervine în conflictul Halep versus Wozniacki: „E corect moral? Un lucru e cert”
FCSB, doar egal cu Gloria Buzău » Chiricheș a revenit pe teren cu banderola pe braț + Găselniță în atac: cine a jucat lângă Miculescu și Tavi
MECI AMICAL
FCSB, doar egal cu Gloria Buzău » Chiricheș a revenit pe teren cu banderola pe braț + Găselniță în atac: cine a jucat lângă Miculescu și Tavi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează