FOTBAL  »  NATIONALA  »  GAZONUL DE PE NATIONAL ARENA

Constructorul îşi pune cenuşă în cap » "Primăria nu va mai plăti alt gazon"

Reprezentanţii Max Bögl promit refacerea gazonului în timp util pentru ca Steaua să joace pe National Arena cu Schalke
Reprezentanţii Max Bögl promit refacerea gazonului în timp util pentru ca Steaua să joace pe National Arena cu Schalke

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 17:50

Reprezentanţii firmei care construit National Arena îşi asumă responsabilitatea schimbării suprafeţei în scurt timp, fără ca Primăria Capitalei să mai suporte alte cheltuieli

"Primăria nu va mai suporta nimic legat de gazon, dimpotrivă. Săptămâna viitoare se va putea juca în condiţii bune pe National Arena", a declarat pentru Mediafax Romeo Boţocan, directorul pentru România al Max Bögl.

Starea terenului a fost atît de proastă pentru că rădăcina gazonului nu a crescut suficient şi nu s-a fixat în sol, din cauza condiţiilor meteo: "Ar fi fost probabil necesar un alt eveniment, de o amploare mai mică, care să nu fi solicitat gazonul".

Gigi Becali a anunţat azi că se va implica să schimbe gazonul de pe National Arena, pentru ca Steaua să poată juca meciul cu Schalke de joia viitoare în condiţii bune. Citeşte AICI amănunte

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (26)
visarion
visarion  •  08 Septembrie 2011, 17:08

Bineinteles ca nu se pune problema vreunei plati !Adica municipalitatea si Sorin Oprescu sa mai dea si bani,dupa ce imaginea lor a avut de suferit!

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  08 Septembrie 2011, 13:35

Un singur cuvant: DEZASTRU.........

doggyd
doggyd  •  08 Septembrie 2011, 09:51
Postat de badbandyt pe 07 Septembrie 2011, 20:05

mai , daca au huiduit-o si pe inna , ce sa mai zici ? ne meritam sansa , ca nu stim sa apreciem nimik . Fata asta , asa cum canta ea, bine sau rau , peste tot unde se duce in strainatate la concerte , strica romania , i'm from romania , adik mai face si ea ceva reclama , ce au avut si cu ea.. eu nu pot sa inteleg.. , si ca au huiduit la sfarasitul meciului , iara imi este foarte greu sa inteleg..

Sper sfarsit in huiduiau pe tataruseanu care mergea agale spre minge, posibil ca ei sa nu fi stiut de rezultatul din Bosnia. Tot trageam de timp si de asta au huiduit.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează