FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Continuă criticile la adresa lui Iordănescu: "N-am avut șanse. Decizia a fost luată dinainte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2016 10:25

Ioan Hora n-a fost oprit în lotul de 23 de jucători cu care naționala României se va deplasa în Franța pentru Campionatul European.

Atacantul Pandurilor consideră că n-a primit prea multe șanse de a juca în amicale și spune că decizia de a nu fi selecționat era luată încă de la meciul cu Congo, scor 1-1.

"Asta e, nu avem ce face. Respect decizia domnului selecționer. L-am sunat pe domnul Iordănescu să văd dacă sunt convocat. Colegii nu l-au sunat, asta e. Dezamăgirea că n-am putut să fac deplasarea spre Franța rămâne, dar mă mulțumesc cu ce am realizat în Liga 1.

Cred că decizia a fost luată dinainte. N-am avut foarte mari șanse să demonstrez dacă merit să merg sau nu la EURO. Dacă voiau să ne testeze cu adevărat ne dădeau mai multe minute, mai ales celor care n-am jucat prea mult pentru echipa națională. După meciul cu Congo mi-am dat seama că nu voi fi în lotul pentru EURO", a declarat Ioan Hora la Digi.

"Am fost invitați toți în Franța, dar nu pot să merg. Mi-aș fi dorit să fiu acolo din altă postură, nu să stau în tribună. Mai bine stau în fața televizorului" Ioan Hora

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează