FOTBAL  »  NATIONALA  »  ITALIA

Contra a dat o veste URIAȘĂ pentru echipa națională + new entry pe lista sa: „E puternic!”

Cosimin Contra a terminat anul 2018 neînvins pe banca echipei naționale
Cosimin Contra a terminat anul 2018 neînvins pe banca echipei naționale

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 19:29

Vlad Chiricheș și-a revenit după accidentarea la genunchi și a intrat în programul normal de la Napoli. Fundașul are mari șanse să fie gata pentru partidele oficiale ale naționalei României, din campania de calificare la EURO 2020.

„Chiricheș va fi disponibil la finalul lui martie pentru a juca, asta este o veste foarte bună. Sperăm să aibă parte de de câteva meciuri până la ora convocărilor.

A început antrenamentele, de 10 zile face normal, cu echipa. Să vedem dacă va fi disponibil pentru a juca. Dacă va prinde câteva meciuri, e posibil să-l convoc. E un jucător important.

Important este să aibă câteva meciuri în picioare, să prindă câteva partide”, a zis Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

Vasile Mogoș, o soluție pentru România

Contra a fost să-l urmărească live pe Vasile Mogoș, care e un fundaș dreapta de 26 de ani, la meciul Cremonese - Palermo 2-0, din Serie B. Mogoș (Cremonese) e ultimul nume intrat pe lista sa: „E puternic. E și foarte înalt. Foarte puternic în duelurile unu contra unu. Nu e foarte ofensiv. Trebuie urmărit în continuare. Să vedem în funcție de ce necesități avem, dacă e o soluție pentru națională sau nu”.

CITEȘTE ȘI:

Primul stranier din istoria naționalei României?! » „Suntem aproape să rezolvăm. Aștept convocarea lui Contra”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (12)
104772133226352
Petre Radulescu  •  27 Ianuarie 2019, 08:34

Chiricheș e de departe cel mai valoros fundaș central de la noi. Nu degeaba absolut toți antrenorii care s-au succedat la națională l-au chemat si au jucat cu el în echipă.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Ianuarie 2019, 02:59

...omul trebuie schimbat cat mai repede din functia de antrenor ...

catalynn
catalynn  •  27 Ianuarie 2019, 00:58

Nu am nimic cu omul, dar perioada aia de gratie de acum 5-6 ani in tricoul fcsb e demult istorie, la ora actuala nu il vad o soluție pt aparare.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează