FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, MARȚI, 21:00, PROTV, GSP.RO

Contra anunță că face schimbări în primul "11" cu Olanda » Ce jucători au probleme

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 10:19

România va juca mâine o partidă amicală cu Olanda, de la ora 21:00, acesta urmând să fie ultimul meci al "tricolorilor" din acest an.

Pentru duelul cu batavii, selecționerul Cosmin Contra a anunțat că va face mai multe schimbări față de meciul cu Turcia și că pe lângă accidentarea lui Ciprian Tătărușanu și Cristi Săpunaru acuză probleme medicale.

"Vor fi schimbări în echipă față de meciul cu Turcia. Am adus mai mulți jucători și vreau să-i văd pe toți, să-mi fac o părere despre ei. Vreau ca la startul Ligii Națiunilor să știu pe cine voi conta. Încerc să mențin câțiva dintre jucătorii care au jucat cu Turcia, dar vor intra și cei care nu au evoluat.

Da, sunt ceva accidentări. Săpunaru nu s-a refăcut, e sub tratament. Nu s-a antrenat deloc cu băieții. Și Tătărușanu a simțit dureri la spate, i s-a blocat spatele. Vom vedea azi și mâine dacă va fi disponibil", a spus Cosmin Contra la conferința de presă.

Citește și: Contra, criză de nervi la conferința de presă: "Se spune că suntem cei mai slabi, că nu avem nicio valoare și că este o generație ratată"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
116539105625550
Mihai Chirita  •  13 Noiembrie 2017, 14:31

Nu asta e nebunul care mai avea putin si il acuza pe Lucescu ca i-a facut vraji?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Noiembrie 2017, 12:22

joaca pe Nita, pe Baluta, chiar pe Tucudean ! scuteste-ne de Keseru.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează