FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 3-1

Contra după primul succes pe banca naționalei! Caută răzbunarea cu Danemarca: "Știu cât a însemnat acel meci"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 23:47

Cosmin Contra aproape a rămas fără voce la primul său meci pe banca echipei naționale. Selecționerul a comentat succesul clar cu Kazahstan, scor 3-1. Selecționerul speră acum ca echipa să răzbune generația sa, care a făcut 2-2 cu Danemarca și a ratat prezența la Euro 2004. 

"Mi-am pierdut foarte repede vocea, cred că în minutul 30. Emoțiile există la orice debut, în orice funcție. Mă bucur pentru băieți că au înțeles că e un nou început. Mă bucur că le-am dat din agresivitate și cred că am reușit în multe momente. 

Budescu e într-o formă bună și cred că merita să joace. L-am simțit bine și la antrenamente. În Danemarca mergem să jucăm bine și să facem un meci foarte bun, să scoatem un rezultat bun. 

Poate putem răzbuna generația care a făcut acel egal în Danemarca în ultimul minut. Am făcut parte din acea națională și știu ce a însemnat acel semieșec care ne-a eliminat", a zis Cosmin Contra la TVR 1. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1434693859899517
Remus Ghiorghiu  •  06 Octombrie 2017, 08:21

Noroc cu stelistii. Ei v au facut meciul. Budescu 2 bucati.....keseru.. chipciu asisst...pintilii la mijloc... Apropo...era vreun *** pe teren?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  06 Octombrie 2017, 08:18

Băi Contra, asta nu e bună nici ca glumă. Păi cu cine să te răzbuni? Cu Chipciu și cu Andone? Bă mă lași?

haxor
haxor  •  06 Octombrie 2017, 00:19

Tipic romanesc, dupa un meci fasait cu o echipa obosita incep sa-si incordeze muschii marii viteji ai fotbalului mioritic in loc sa taca naibii din gura si sa munceasca, construiasca, dovedeasca si apoi sa dea din gura ca sa nu puta a prosti in ochii altora. Si daca n-ai sa te "razbuni" ce ai sa faci? Stim, arbitri vor fi de vina si ca n-au acordat nici un penalty!!! Mama ei de mentalitate paguboasa! :-)))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează