FOTBAL  »  NATIONALA  »  OBIECTIV

Contra este pus sub presiune de conducerea FRF: "Să îmi dea rezultate. Și cu asta am terminat discuția!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 09:16

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice a FRF, i-a transmis lui Cosmin Contra că așteaptă rezultatele naționalei până toamna viitoare și spune că România e obligată să se califice la Campionatul European.

"I-am spus lui Contra să facă ce vrea și să îmi dea rezultate în toamnă. Cosmin caută și știe ce să facă. Sunt trei rubrici: ieșiri, intrări, jucători tineri. Și cu asta am terminat discuția! Calificarea la Campionatul European este obligatorie. Nu există fotbal fără performanță!

Amicalele trebuie să-i dea un rezultat foarte clar și orientarea către o nouă echipă națională.  În Liga Națiunilor nu cred însă că vom întâlni un adversar precum Olanda. Trebuie să mărim baza de selecție, pentru a ajunge acolo unde vrem", a spus Stoichiță la TV Digi Sport.

Declarația oficialului FRF vine după prima înfrângere suferită de Cosmin Contra în calitate de selecționer, 0-3 în partida amicală contra Olandei. În meciurile disputate până acum, Contra a înregistrat două victorii, contra Kazahstanului și Turciei, o remiză cu Danemarca și o înfrângere.

Playtech: Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai. Toți fac mișto de ea: ”Prăjită ești, amărâto”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  16 Noiembrie 2017, 12:46

In afara ca sare ca Tamba pe marginea terenului in timpul meciului,ce o mai face Contra ca antrenor?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează