FOTBAL  »  NATIONALA  »  REACȚIE

Contra i-a răspuns unui fotbalist din Liga 1 » Reacția care l-a deranjat pe selecționer: "Are impresia că eu am ceva cu el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 21:37

Selecționerul Cosmin Contra a explicat neconvocarea lui Steliano Filip la precedentele acțiuni ale echipei naționale. A comentat reacția fundașului dinamovist, care declarase după meciul cu Astra (1-1) că se aștepta să nu fie chemat. 

"El are impresia că eu am ceva cu el. L-am lăsat afară din lot la meciul de la Craiova. A jucat prost după ratarea transferului în Turcia, la Karabukspor. Oferta n-a fost acceptată de Ionuț Negoiță, el se înțelesese.

Eu am considerat că are nevoie de câteva zile să își revină, să se antreneze mai bine. Steliano Filip va veni la echipa națională atunci când va avea alt randament, nu cum e cel de acum", a zis Cosmin Contra la TV Digi Sport.

"Eram convins că nu voi fi la națională, dar nu vreau să vorbesc mai multe. Atât pot spune eu acum"  Steliano Filip, după meciul cu Astra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
craz1est
craz1est  •  01 Noiembrie 2017, 23:34

Daca si Contra si-a dat seama ca Steliano Filip nu e fotbalist, inseamna ca ne calificam la EURO !!!

khal_37
khal_37  •  01 Noiembrie 2017, 23:14

Cățeii plouati Steli și Hanna....toata lumea are ceva cu ei! Pai mai tovarăși, desconsiderati tocmai spuma elitei dinamoviste???

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  01 Noiembrie 2017, 22:52
Postat de killertits pe 01 Noiembrie 2017, 22:49

Va reamintesc, Fcdb1948 nu este Dinamo Bucuresti. Adevarata Dinamo Bucuresti joaca in liga 4 alaturi de cele 2 adevarate Rapid Bucuresti!

Domnule, banuiesc ca va e dor de urina din Giulesti. Noua ne e dor sa aruncam cu pungute =)))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close