FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Contra iese la atac și le răspunde contestatarilor! Anunț-surpriză: "Am în cap echipa pentru meciul cu Muntenegru"

Articol de - Publicat luni, 04 iunie 2018 12:28

Cosmin Contra e dezamăgit de reacțiile din România după rezultatele obținute de el la națională. De asemenea, selecționerul a comentat retragerea lui Bogdan Lobonț, ce se întâmplă cu Ianis Hagi și oferă un răspuns pentu contestatari. 

"E o perioadă dificilă după un sezon încărcat, dar băieții știu că am pătruns pe un drum și trebuie să continuăm pe el. Sper ca împotriva Finlandei să vedem un meci mai consistent decât cel cu Chile, să ne apropiem ca prestație de meciul cu Suedia.

Nu doar fundașii au avut vină la gol, sunt jucători tineri, trebuie să-i încurajăm, nu să-i demoralizăm. Păcat că nu se respectă rezultatele lor de până acum, 5 victorii un egal și o înfrângere. 

Dacă batem înseamnă că echipa adversă are jucători slabi, grași, nu contează că noi promovăm jucătorii tineri. Îi lovim în loc să-i încurajăm. Se caută să se ia din meritul lor. Distrugem în loc să construim. Aceste amicale sunt făcute ca să am o idee clară despre jucători, despre convocări pentru Liga Națiunilor. În mare parte am în cap cu cine vreau să joc împotriva Muntenegrului", a zis Cosmin Contra la conferința de presă. 

...despre Ianis: "Nu era normal ca pentru 4 zile să-l chem din vacanța de 10 zile în care era. N-ar fi fost corect față de el. Pentru că el s-a deconectat de tot de fotbal în vacanță. Iar dacă se accidenta, atunci nu ar fi ajutat cu nimic". 

...despre Lobonț: "Vom vedea ce vom face mâine, există posibilitatea să intre. În funcție de cum decurge scorul. L-am simțit emoționat. Sunt onorat să fiu coleg cu el, acum pornește pe un alt drum, al antrenoratului. Sunt onorat că a vrut să mă ajute să ne calificăm la Europene. Are tot sprijinul meu. În principiu va rămâne la națională, e foarte apreciat la Roma. Oricum există posibilitatea de a antrena și acolo și la națională. "

...despre contestatari: "Sunt obișnuit cu criticile, dar nu sunt analizate corect rezultatele de când sunt eu. În afara reprizei 1 cu Chile și a jocului cu Olanda, nu cred că avem de ce să ne facem griji de jocul naționalei. Nu se analizează ce se lucrează. Nu e un joc foarte slab, ok, nu e nici bun, dar facem tot, avem organizare bună, suntem concentrați. Vrem să mergem la Euro. Echipa e pe un drum bun, ascendent". 

  • România - Finlanda e marți, de la ora 20:30, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO
  • România - Muntenegru, primul meci din Liga Națiunilor, este programat pe 7 septembrie, liveTEXT pe GSP.RO

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
calinescu_
calinescu_  •  04 Iunie 2018, 19:19

RERSONAJUL DEVINE COMIC .....!!!!!! EL TREBUIE SA-SI GASEASCA DE URGENTZA O ECHIPA SI SA PLECE DE LA NATIONALA ....!!!!!! ALTFEL ,VA DEVENI CEL MAI SLAB ANTRENOR DIN ISTORIA NATIONALEI ....!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Iunie 2018, 16:09

Tupeu mare are Laura, echipa nu joaca mai nimic, au fost dominati peste 50 de minute de echipa a 3-a a Chile care pe deasupra mai si juca in 10 oameni. In rest, sunt campionii amicalelor, asa cum eram si in perioada Juniorului, nasol e cand dadeam peste echipe "puternice" in oficiale gen Serbia sau Estonia care ne dadeau 5-1 scurt la ei acasa si 3-1 la noi.

1965marius
1965marius  •  04 Iunie 2018, 16:00

Este un antrenor foarte slab ,,nu a avut rezultate nicăieri ,a jucat cu naționala doar împotriva bucătarilor și a grasilor ,cu Olanda a fost demolat ! Nu are nici o strategie de viitor ,este depășit !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează