FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Contra, OUT de la națională?! Anunț categoric: "Avem echipa noastră" » 4 nume pe lista de posibili selecționeri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 15:38

Numit în septembrie pe banca României, Cosmin Contra ar putea părăsi echipa națională în aprilie, după alegerile FRF.

Florin Prunea, unul dintre posibilii candidați la șefia FRF, a lăsat să se înțeleagă că dacă echipa formată din membrii Generației de Aur va câștiga, Contra va fi înlocuit, pe lista de posibili selecționeri fiind Victor Pițurcă, Dan Petrescu, Costel Gâlcă și Gică Hagi.

"Cosmin a început o treabă bună, dar noi avem echipa noastră. Şi nu este nimic de ascuns. Avem o pleiadă de antrenori în care avem foarte mare încredere, Victor Piţurcă, Gică Hagi, Costel Gâlcă și Dan Petrescu. Sigur, Cosmin are un contract cu Federaţia Română de Fotbal și probabil că are nişte clauze în contract.

"Important este ca echipa naţională să redevină ce a fost. Sper să avem şi şansă la tragerea la sorţi pentru Nations League (n.r. care are loc pe 24 ianuarie)", a spus Florin Prunea pentru Prosport.

Ca selecționer, Contra a avut două victorii, 3-1 cu Kazahstan și 2-0 cu Turcia, un egal, 1-1 cu Danemarca, și o înfrângere, 0-3.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
306640699727631
Nae Ionescu  •  18 Ianuarie 2018, 12:50

PRIN ACEST FEL DORESTE GENERATIA DE AURUL *** VOR SA FACA DREPTATE IN FOTBAL. VOR SA SE URCE EI LA MASA BOGATILOR SI SA DICTEZE. S-AR PUTEA SA VA SI PLESNEASCA DACA SE POATE CA DEH ALA A VRUT STATUI ASTA VREA SA FIE SI NUME DE CARTIERE CU FOTBALISTII ***. NU VA LASATI SI FACETI CEEA CE NICI NEA NICU NU A FACUT. TOTUL PENTRU NEAMUL PROST. EU ZIC CA O SA DATI IN BARA LA GREU. O SA PLECATI BUCHET CU COADA INTRE PICIOARE. TOTI SINT PROSTI DOAR VOI DESTEPTI. ANI DE ZILE NU ATI FACUT NIMIC CIND MITICA SI SANDU AU FOST ACOLO. CE ATI FACUT? VREAU SA AUD? NIMIC. SMECHERII, PUSCARII SI ALTELE. BURLEANU NU A FACUT PUSCARII SI NU A VENIT CU FEMEI CA TINE PPRUNEA LA HOTELUL LUI MITICA CEL PLIN CU ARBITRII. ***. CLANTA MARE SI IN RESTE BATE VINTUL. LASA-NE CU GENERATIA TA CU TOT!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  18 Ianuarie 2018, 05:14

prunea saracu` se autopropune la FRF , ca vad ca nu il nominalizeaza nimeni! o sa ajunga la FRF cu japca, cum era si la Iasi presedinte demis care nu voia sa plece! cine sta sa il asculte?

capca1
capca1  •  17 Ianuarie 2018, 22:55

Poate că ar fi ajuns de bronz dacă Prunea ieșea pe o banală centrare...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează