FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

Contra propune un nume-surpriză la națională: "Îl vom urmări, naționala suferă pe acea poziție"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 16:36

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale, a comentat transferul lui Paul Anton (26 de ani), care a fost achiziționat de Anji Makhachkala de la Dinamo în această iarnă. "Guriță" susține că îl are pe fostul dinamovist în vederile sale pentru echipa națională.

"Pentru naţională este un pas înainte. Sper să se impună, să joace bine. Îl vom urmări şi pe el, sper să se impună ca titular şi, jucând într-un campionat puternic, sigur echipa naţională are de câştigat.

Îl cunosc, este un jucător bun, mai ales că joacă într-o poziţie în care echipa naţională suferă puţin. E de bun augur transferul lui la Anji. Am lucrat bine la Dinamo, a fost om de bază, a marcat goluri, a fost constant unul dintre căpitanii echipei. Sper că va avea aceeaşi atitudine şi la Anji şi sigur se va impune ca titular", a declarat Cosmin Contra, la TV Telekom Sport.

Anton a fost cedat în această iarnă de Dinamo la Anji contra sumei de 300.000 de euro.

În luna octombrie a anului trecut, Contra l-a convocat de urgență pe Anton la națională pentru meciul din Danemarca, 1-1, însă nu l-a introdus nici măcar un minut.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
10202925648180625
Eugen Qy  •  12 Ianuarie 2018, 23:19
Postat de cpt.ahab pe 12 Ianuarie 2018, 18:30

Oricum, Anton tot viteza unui dinozaur o are.

Ar vrea el ! Unii dinozauri fugeau chiar cu 75km/ora....

zorrozabal
zorrozabal  •  12 Ianuarie 2018, 19:55

La cate cartonase ia Pintilii,trebuie si o rezerva pe acel post!

mosvasile
mosvasile  •  12 Ianuarie 2018, 19:37

Sa nu aiba "investiotorul" nici macar o rezerva rezervei pentru postul ala?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează