FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

Contractul lui Daum poate fi rupt în cel mai scurt timp » FRF, implicată într-un proces grav

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 10:10

Christoph Daum a fost adus în vară pe banca României, dar ar putea să i se încheie forțat contractul, chiar la finalul acestei luni.

Florin Prunea, membru în Comitetul Executiv al FRF, a contestat numirea lui Daum ca selecționer, iar procesul este pe rol la Judecătoria Sectorului 2, potrivit ziare.com.

Judecătorul a analizat actele depuse, dar a amânat luarea unei decizii pentru 29 noiembrie. Acesta a cerut mai multe documente din partea FRF și statutul Federației pentru a vedea dacă numirea lui Daum a fost una legală.

Prunea susține că în sedința Comitetului Executiv nu s-a întrunat cvorumul necesar, 8 membri cu drept de vot. În sală au fost prezenți 8 membri, printre care și Aurel Brașoveanu, care are o condamnare la activ, și care nu ar fi avut drept de vot.

Astfel, Prunea susține că au fost doar șapte voturi și că numirea lui Daum a fost una ilegală. Iorgulescu, Argăseală, Prunea și Hulubei au boicotat ședința și nu au fost prezenți, iar Vassaras și Ștefan Stana nu au fost prezenți, din motive personale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  24 Noiembrie 2016, 09:41

In Romania totul este ilegal!? Se vede ca da. Pacat, o tara asa frumoasa este locuita doar de vanduti si tradatori!

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  23 Noiembrie 2016, 12:19

Bun si ? Ce treaba are Prunea cu FRF si ce-l f.....e grija ????? Sa-si vada de Iasul lui si sa-i lase in pace pe romani , Daun e antrenor nu carlig de rufe asa cum sunt colaboratorii lui !!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează