FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONAL ARENA

Contre pe Naţional Arena » E gata sau nu la timp?

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2010 00:00

Mircea Sandu se teme că noua arenă ar putea fi gata abia în iulie anul viitor, însă constructorii dau asigurări că totul este în termen: aprilie 2011.

Ridicarea "National Arena" naşte discuţii între oficialii FRF şi reprezentanţii constructorilor. Mircea Sandu a mărturisit la Fanatik Show că stadionul ar putea fi finalizat abia în iulie anul viitor, cu trei luni întîrziere faţă de termenul iniţial stabilit.

"Am vorbit cu constructorii şi mi-au spus că arena va fi gata în iulie. Le-am zis că dacă e aşa, atunci să-i pună o bombă şi s-o dinamiteze, că nu mai am nevoie de ea!", a mărturisit preşedintele FRF.

"Va fi gata la timp!"
Constructorii au reacţionat imediat la declaraţia şefului de la Casa Fotbalului. "Nu există nici un pericol pentru a apărea întîrzieri. Se menţin termenele iniţiale, iar în aprilie 2011 stadionul va fi predat. În decembrie va fi gata în partea de betoane, iar în primăvară se vor executa lucrări în exteriorul arenei. Nu sînt motive de îngrijorare, plăţile sînt la zi, nu înţeleg ieşirea domnului Mircea Sandu!", a spus Romeo Boţocan, director executiv Max Bogl.

În septembrie, acoperişul
Mai mult, lucrările la structura de rezistenţă sînt gata în proporţie de 95%, iar la începutul lunii viitoare va începe instalarea acoperişului. "Lucrăm deja la instalaţii în interiorul stadionului, sîntem destul de avansaţi. La sfîrşitul lui august, începutul lui septembrie se va porni lucrul şi la acoperiş", a dat asigurări Boţocan.

De ce e revoltat Sandu
Un om din Primăria Capitalei a mărturisit pentru GSP: "Mircea Sandu e supărat pentru că şi-ar fi dorit să organizeze pe noua arenă mai multe evenimente de o mai mare anvergură, prin care FRF să aibă încasări importante. Noi i-am explicat că arena trebuie rodată, mai întîi un eveniment mai mic, apoi altele mai mari şi să nu se grăbească!". 

"Stadionul va fi gata la timp, iar finala Europa League din 2012 nu este în pericol. Cred că şi meciul cu Franţa, din septembrie anul viitor, se va putea juca pe noua arenă!"
Ştefan Monus, director de proiect stadion

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
cfrclujole
cfrclujole  •  03 August 2011, 22:43
Postat de aki09 pe 05 August 2010, 16:38

cat de des ti se pare ca apare gigi in ultima vreme la tv???

mult prea mult

aki09
aki09  •  05 August 2010, 16:38

cat de des ti se pare ca apare gigi in ultima vreme la tv???

alex7786
alex7786  •  05 August 2010, 15:08

De unde vreti mah poze noi? Nu stiti ca "jurnalistii" nostri sunt comasati toti la palat la gigi, sa nu cumva sa piarda cand da ciobanu' un vant? E simplu, nu au avut oameni sa trimita pe teren sa faca poze, e mult prea important ce face gigi! Si voi acum, pretentii de poze pentru un subiect atat de neimportant...tsk tsk tsk...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează