FOTBAL  »  NATIONALA  »  GENERAȚIA DE AUR - BARCELONA

CORESPONDENȚĂ DIN CLUJ / Lupescu, la prima apariție publică după ce a pierdut alegerile! Cum s-a amuzat la finalul meciului

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 17 iunie 2018 21:04

Meciul-eveniment dintre Generaţia de Aur şi Barcelona Legends (0-2), disputat pe Cluj Arena, a reprezentat şi prima apariţie a lui Ionuţ Lupescu după ce-a pierdut alegerile pentru şefia FRF din urmă cu două luni.

Mult mai relaxat, zâmbitor, Kaiserul a oferit pe gazon pase simple, dar prin care i-a lăsat pe Răducioiu şi pe Sabău în situaţii de gol, chiar el încercând un lob spectaculos. "Eu nu eram plătit să dau gol, ci să dau pase. Alţii luau faţa cu golurile", a mărturisit, amuzat, Lupescu.

"Nu ne retragem, dar trebuie să revenim la antrenamente serioase, să vedem care mai poate. Eu sunt dispus să muncesc mai mult, sunt în regulă. Câte două pe săptămână, dacă vrem ca acest proiect al nostru să aibă succes, mai ales că vrem să-i ajutăm pe fotbaliştii care au probleme.

Şi trebuie ca să fim din nou o echipă, să "eliminăm" situaţii de genul celei oferite de Ilie Dumitrescu, pe care l-au lăsat bateriile", a comentat omul care are ofertă să se întoarcă în structurile UEFA, dar şi o propunere de la FIFA.

"Avem aceeaşi bucurie, aceleaşi glume, aceeaşi tristeţe când ne despărţim. Am avut parte iar de un respect incredibil. Vom juca şi la Bucureşti, în toamnă, probabil ultimul meci al Generaţiei de Aur" Gică Popescu, fundaş Generaţia de Aur

"Cred că şi Bucureştiul merită un astfel de eveniment, o retragere a Generaţiei de Aur, după ce-am fost în Ardeal"
Ilie Dumitrescu, atacant Generaţia de Aur

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
marius.bxl
marius.bxl  •  17 Iunie 2018, 22:34

Sunt sigur ca de iesea ionut castigator la frf reveneam la adidas .asa......continuam cu joma ca cei mai amărâti din lume

lionforever
lionforever  •  17 Iunie 2018, 22:33

Nu mai scrie ba tata dupa ureche și faceti *** o școală ceva inainte de angajare. Păi lupescu ni a participat și la evenimentul pentru mihai nesu? Sunteți varză gspeilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează