FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENGRU - ROMÂNIA, LUNI, 21:45, TVR, GSP.RO

Corespondență din Muntenegru // VIDEO Probleme grave înaintea jocului cu România! Reporterii GSP au surprins incendii extinse de pădure

Tot în această vară, incendii de vegetație au avut loc și în Portugalia
Foto: Guliver/GettyImages
Tot în această vară, incendii de vegetație au avut loc și în Portugalia Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 09:17

Muntenegru s-a confruntat în această vară cu incendii puternice de vegetație, iar problemele persistă și înaintea partidei pe care România o va disputa la Podgorica în preliminariile CM 2018.

Cu doar câteva zile înainte de meci, reporterii GSP au surprins în continuare incendii extinse de pădure în zonele din apropierea capitalei din Muntenegru

În urmă cu câteva săptămâni, mai mult de 100 de turiști au fost evacuați din calea flăcărilor, de pe zona de coastă a Muntenegrului.

Muntenegru este una dintre țările balcanice care se confruntă cu incendii de vegetație din cauza temepraturilor extrem de ridicate din ultima perisoadă. Printre celelalte țări afectate se numără și Croația și Serbia.

În luna iulie, NATO a intervenit pentru a ajuta autoritățile muntenegrene să gestioneze situația. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
respect2014
respect2014  •  03 Septembrie 2017, 13:00

Pai daca le-ati surprins unde le vedem si noi?Pe Guliver/GettyImages?? Bai...ce-i cu voi? Sunteti la munca sau la spritz?

gumbo
gumbo  •  03 Septembrie 2017, 12:04

Ziaristule, mai bine ar fi să-ți retragi acest articol sau să-l recompui. Ești de-a dreptul jenant... zici că ai lăsat logica, sintaxa și bunul simț scriitoricesc în pădurile muntenegrene. Si un copil de-a șaptea putea să compuna un text mai atrăgător decât al tău, ziaristule. .*** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează