NATIONALA    •    VIITORUL

CORESPONDENȚĂ DIN POLONIA // Contra și-a trimis oamenii în cantonamentul Viitorului! Ce spune secundul său despre Serbia

Articol de — Ionuţ Coman Sambata, 30 Iunie

Amicalul dintre FC Viitorul și Jagellonia, scor 2-1, a fost urmărit din tribunele micuței arenei din Warka de către secundul naționalei României, Adrian Mihalcea, împreună cu antrenorul cu portarii al tricolorilor, Leontin Toader."A fost un meci destul de bun, cu o primă repriză mai dificilă pentru Viitorul. Am văzut același joc consistent, de pase, iar în final au câștigat. Sunt mulți tineri, care cresc frumos, se dezvoltă într-un mediu foarte bună este o pepinieră bună pentru toate loturile naționalele.

Nu avem o listă de jucători anume, vrem să vedem cât mai mulți. Vom merge și la meciurile de la CFR Cluj și Dinamo, tot în Polonia, să vedem toți posibilii selecționabili.

Sigur, sunt și jucători pe care deja îi știm și îi urmărim de anul trecut”, a declarat Mihalcea, care a comentat și prestația Serbiei, adversara tricolorilor în preliminariile CE 2020, la Mondialele din Rusia:

"Serbia mi s-a părut o echipă puternică. Poate în meciul cu Brazilia au avut ceva mai multe probleme, dar asta nu înseamnă că o să ne culcăm pe o ureche. Faptul că nu au trecut în faza următoare nu înseamnă că nu rămân favoriți în grupa noastră. Dar ne pregătim, Cosmin a fost în Rusia și a văzut meciurile lor, avem toate informațiile și vom încerca să câștigăm în fața lor. Vara asta a fost bună pentru jucătorii români,  Băluță, Ivan, Florin Andone, s-au transferat la echipe mai bune și ne pot ajuta prin evoluțiile lor”.  

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase