FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA, LUNI, 21:45, TVR, GSP.RO

Corespondență GSP din Kragujevac » Gazeta a mers acasă la Bozovici: "Copos rămâne number one. Pentru mine, l-a dat afară pe Sabău!"

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 00:00

Gazeta de luni publică un reportaj din orașul unuia dintre cei mai iubiți rapidiști ai ultimelor decenii, muntenegreanul Vladimir Bozovici (35 de ani), acum patron de grădiniță și salon de nunți, care prefațează meciul de azi, Muntenegru - România. 

Reporterul GSP Răzvan Luțac punctează, la revederea cu fostul fotbalist rapidist, în Kragujevac, al patrulea oraș ca mărime din Serbia:

"E neschimbat. Aceeași față zâmbitoare, care coboară dintr-un taxi roz, aproape simbol în centrul Serbiei, și ne găsește întinși în mașină, după un drum de jumătate de zi de la București. Ajuns la 35 de ani, Vladimir Bozovici ne bate pe spate cu un "Hai, frate, că avem de vorbit!" și conduce un mic tur al orașului Kragujevac". 

Printre amintirile din România pe care le rememorează în exclusivitate pentru cititorii Gazetei, Bozovici a povestit și un episod încins din vestiarul giuleștean, cu Copos și Sabău în roluri principale. 

"Copos rămâne number one"

Bozovici a avut atunci un conflict cu Ioan Ovidiu Sabău. "Zicea că am unit vestiarul împotriva lui. Nimic adevărat! Doar el avea problemă cu mine. Unde ați mai auzit să nu ne dea voie să mâncăm carne? Ne aduceau prietenii la Pro Rapid, pe ascuns!", râde, acum, Bozovici. Spune că, înaintea unui meci cu Steaua, "m-a pus să-mi dau jos banderola. Mi-a zis că nu joc și m-a trimis în tribună chiar din vestiare".

Apoi, Bozovici își amintește cum a intervenit Copos în favoarea lui: "nu știu cum a fost cu alții, dar pentru mine, Copos rămâne number one. M-a ajutat mereu, îmi petreceam multe weekenduri la el, la Poiana Brașov. Tot el a rezolvat și problema cu Sabău. Ne-a chemat pe toți, ședință în 3, și l-a dat afară, în cele din urmă, pe Sabău".

Citește reportajul din Serbia și toate poveștile lui Bozovici în Gazeta de luni (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
zizu
zizu  •  04 Septembrie 2017, 09:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utraian
utraian  •  04 Septembrie 2017, 09:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

La ce etaj aveti departamentul de "informati"? Nu de alta dar m-am plimbat pe holurile voastre si n-am vazut decat departamentul de dezinformati la etajul 2. Iar la 3 aveti doar departamentul de agramati

gannicus2014
gannicus2014  •  04 Septembrie 2017, 08:33
Postat de tequlix pe 04 Septembrie 2017, 02:10

De unde stii boss, ai vreo stire ceva ?? nu de alta dar ala chiar ar fi un transfer exceptional, jucator cu meciuri multe la olympiacos pireu in grecia, metalist harkov din ucraina, vitoria guimares din portugalia si ultima experienta in spania la ponferridias

a jucat la Olympiakos , dar cea din Nicosia , nu din Pireu .... stirea in original O Dinamo Bucuresti, 5.º classificado da presente edição da liga romena, pode receber mais um português. O clube da capital da Roménia, que conta nas suas fileiras com Filipe Nascimento e Diogo Salomão, pode avançar para a contratação de David Caiado nos próximos dias. O extremo, de 30 anos, tem mais dois anos de contrato com o Ponferradina, dos escalões secundários de Espanha, clube que representa desde 2015, embora isso não constitua um problema de maior para um eventual negócio. Recorde-se que o mercado de transferências na Roménia foge um pouco à regra e os clubes podem contratar até ao próximo dia 4 de setembro. Formado na Académica de Coimbra e no Sporting, o extremo conta no currículo com várias passagens pelo estrangeiro, mais concretamente pelo Zaglebie Lubin (Polónia), Olympiakos Nicosia (Chipre), Beroe (Bulgária), SC Tavriya e Metalist (Ucrânia).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează