NATIONALA  ·  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

Cornel Dinu îi cere demisia lui Contra: „Cât mai are băiatul ăsta? E incalificabil!”

Marti, 22 Octombrie 2019, 09:17

Cornel Dinu l-a criticat în termeni duri pe selecționerul Cosmin Contra pe injuriile aduse lui George Pușcaș după penalty-ul ratat în meciul dintre România și Norvegia, scor 1-1. 

„E o incompetenţă crasă din partea Federaţiei că un caz de indisciplină nu îl trimiţi la o comisie tehnică. Păi, uită-te şi tu la comisia asta tehnică… este de Daciadă. 

Cu excepţia a doi, trei care au mai antrenat, Ţicleanu, Stoichiţă, Dumitriu, restul sunt copii şi juniori de Daciadă. Asta e comisie tehnică? Situaţia asta este inacceptabilă, inadmisibilă şi fără precedent în fotbalul mondial, maniera respectivă este incalificabilă”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

Fost selecționer, Cornel Dinu îi cere demisia lui Cosmin Contra: „Cât mai are băiatul ăsta? Mai are două meciuri! Îl lăsăm, apoi îi strângem mâna şi la revedere, indiferent ce s-ar întâmpla. Eu calculam ceva de maniera, dacă vine cineva nou, poate reuşeşte un suflu cu totul altul pentru cele două partide decisive care ne aşteaptă şi în care avem şanse foarte puţine. Sau chiar dacă mai aveam şanse, a făcut-o, mergem mai departe cu altul”.

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

Vezi și:

NAȚIONALA ROMÂNIEI // Psihologul sportiv Andreas Hniatiuc n-are milă de Cosmin Contra: „Cum să fie un model ăsta care vorbește dancileza și înjură ca un derbedeu?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (8)

bratescu_savi1  •  23 Octombrie 2019, 06:29

DACIADA salveaza ROMANIA NATO UE

cuviosul_pafnutie  •  22 Octombrie 2019, 16:24

Toxicul individ-a fost si este-*** Dinu!Si acum ii poarta ranchiuna lui Contra pentru ca- atunci cand el era antrenor la Dinamo-a "indraznit"sa se transfere Alaves, fara"acordul"lui!Adica fara ca impresarul lui Contra sa-i dea si lui "partea"!Iar pe Mutu-cand juca la Dinamo- era sa-l termine,pentru ca nu-l mai introducea in echipa-pana cand alde Giovani n-au "sarit"cu darul!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddogsv  •  22 Octombrie 2019, 11:19

Dinu face doar stand up ! Ca de antrenat.....a fost ridicol. Fara ,,sprijin'' retrogaradat si a luat 5 de la Foresta!....Are rol de bufon pe la TV

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1