FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA

Coronavirusul britanic îi pune bețe-n roate lui Low » Fără „englezi” și la București?

Coronavirusul britanic îi pune bețe-n roate lui Low » Fără „englezi” și la București?
Coronavirusul britanic îi pune bețe-n roate lui Low » Fără „englezi” și la București?

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2021 19:11 / Actualizat luni, 15 martie 2021 19:57

Selecționerul Germaniei, Joachim Low, ar putea fi nevoit să renunțe la Ilkay Gündogan, Timo Werner, Kai Havertz, Bernd Leno și Antonio Rüdiger pentru meciurile de acasă din preliminariile CM 2022 cu Islanda și Macedonia de Nord. 

Aceștia sunt activi în Premier, iar persoanele care vin din Regat trebuie să stea 14 zile în carantină înainte de a intra pe teritoriul Germaniei, din cauza noii tulpini de COVID-19 care face ravagii în Anglia. 

Low nu e încântat nici de ideea de a-i trimite direct la București, pentru confruntarea cu ”tricolorii” din 28 martie.

Joachim Low vrea să anunțe, vineri, lotul cu care va aborda primele 3 meciuri din preliminariile CM 2022, cu Islanda (24 martie), România (28 martie) și Macedonia de Nord (31 martie). Însă nu-i e clar dacă se va putea baza pe cei 5 jucători activi în Premier League, respectiv  Ilkay Gündogan (Man. City), Timo Werner, Kai Havertz, Antonio Rüdiger (toți Chelsea) și Bernd Leno (Arsenal).  

Motivul? În Germania, Anglia trece drept ”patria” unei noi tulpini de COVID-19, iar toți cei care vin de acolo trebuie să stea mai întâi două săptămâni în carantină. Ceea ce înseamnă că, în mod normal, tehnicianul german nu-i va putea folosi în partidele de la Duisburg, cu Islanda și cu Macedonia de Nord.

Întrebat de Kicker sportmagazin dacă ia în calcul să-i expedieze pe fotbaliștii menționați direct la București, Low a răspuns că „nu e o idee genială”, lăsând cumva de înțeles că e posibil să renunțe definitiv la ei pentru această „triplă”.

Lucrurile se vor lămuri definitiv miercuri. Atunci când Institutul Robert Koch, autoritatea supremă în Germania pe zona de virusologie, va da un răspuns Federației de la Frankfurt (DFB). Aceasta din urmă a solicitat ca respectivilor jucători să le fie permisă intrarea în Germania doar cu un test COVID-19 negativ. 

22 martiee data la care se reunesc internaționalii germani, la Düsseldorf

VIDEO Adrian Mutu, execuție de senzație la antrenamentul naționalei mici:

Nicolae Stanciu, propunere pentru apărarea lui Mirel Rădoi: „A devenit lider pe unde a jucat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează