FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE 4-1

Cosmin Contra a explicat de ce l-a lăsat în afara lotului pe Alexandru Mitriță: „Vreau jucători care să dea totul pe teren”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 18:17

Selecționerul Cosmin Contra a surprins pe toată lumea când a decis să nu-l includă în lot pe Alexandru Mitriță pentru meciul câștigat marți cu Insulele Feroe, scor 4-1. Tehnicianul și-a explicat decizia.

„Felul în care l-am văzut în zilele premergătoare meciului cu Suedia m-a făcut să iau decizia de a nu-l include în lot. Eu îmi doresc jucători care să dea totul pe teren pentru echipa națională.

Să nu se creadă că Mitriță a fost dat afară din lot pentru cele 45 de minute din meciul cu Suedia, ci pentru ce s-a întâmplat în următoarele zile”, a declarat Contra la TV Telekom Sport.

Alexandru Mitriță (24 de ani) a fost schimbat la pauza meciului pierdut cu Suedia, scor 1-2, iar în locul său a fost introdus Claudiu Keșeru.

Citește și:

Mitriță și explicația oficială a dispariției din lot: „Asta e cauza, dar nu trebuie îngropat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
132331260571303
Popa Basca  •  27 Martie 2019, 21:20

Contra a fost un fotbalist bunisor,dar vremea fotbalistului Contra a trecut.Antrenorul Contra,spre deosebire de fotbalistul Contra,ar avea nevoie de cativa neuroni in plus.Nimic de mirare,doar se intampla tot timpul,in toate domeniile!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează