FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 0-1

Cosmin Contra, entuziasmat după succesul cu Muntenegru: "Ne putem califica și din urna a 4-a, ar fi senzațional"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 23:53

Cosmin Contra a tras concluziile după victoria cu Muntenegru, scor 1-0, rezultat 

"Sunt fericit pentru atitudine și pentru jocul de azi. Dar sunt jumătate fericit, pentru că n-am înscris mai mult și nu am reușit să terminăm între cele mai bune locuri 2. N-am ce să le reproșez băieților. E prima dată când învingem Muntenegru într-un meci oficial. Păcat că nu am înscris la toate ocaziile pe care le-am avut.

Sunt un antrenor mândru, dacă vom avea o astfel de atitudine, vom putea pune în dificultate orice echipă. Ar fi un lucru senzațional. Din păcate noi aveam nevoie de public la acel prim meci, cel cu Muntenegru. Dacă am fi câștigat atunci, altele erau datele acum. 

Am încredere că putem intra pe teren și să nu ne fie frică de niciun adversar. Și acum lumea cred că e nemulțumită, că n-am marcat mai mult, dar să vedem lucrurile pozitive. Eu sunt încrezător după ce am văzut. Totdeauna căutăm explicații, de ce n-am fost pe primul loc. Mereu căutăm să fim negativiști.

Îmi asum vina că există într-adevăr partea goală a paharului, dar acum sperăm să dăm peste adversari accesibili. Iar facem calcule, iar ne gândim că vom da de grupa infernală. Ne putem califica, spun eu, cu această atitudine", a zis Cosmin Contra la Pro TV. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
158016871824583
Alupigus Ol  •  21 Noiembrie 2018, 06:43

asta s-a uitat la alt meci. a bagat fundas in locul unui atacant cand mai aveai nevoie de gol. ai terminat aparand cu disperare o victorie obtinuta dupa o gafa de portar. joci in continuare cu pensionari. obiecyivele pentru care a fost adus...... nu le-a atins. nu vreau sa plece, dar sa fie totusi mai realist si obiectiv. in momentul asta poate veni si murinho ca nu are ce sa *** cu nivelul pe care il avem.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2342190405809615
Dragos-valentin Cojocaru  •  21 Noiembrie 2018, 01:40

daca si cu parca….vechile povesti,eternele clisee ,nimic nou sub soare

maradona5
maradona5  •  21 Noiembrie 2018, 00:44
Postat de blatistu12 pe 21 Noiembrie 2018, 00:18

Obiectivele lui Contra au fost urmatoarele: 1.câștigarea grupei.2.rămânerea în urnă a 3- a. Deci nu a atins obiectivele,deci demisia. De ce nu avem simțul răspunderii in tara aceasta?? De asta suntem unde suntem.Ai eșuat demisia,asta e valabil si in politica.Dar noi tot găsim portite de scăpare,scuze si altele.NU AI ATINS OBIECTIVELE ,URA SI LA GARA.

Obiectivul e calificarea la euro 2020

Vezi toate comentariile (5)
Comentează