FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Cosmin Contra și-a definitivat staff-ul » Cine e noul antrenor de portari la naționala României

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2017 14:55

Cosmin Contra și-a definitivat staff-ul cu care va lucra la echipa națională a României.

Astfel, "Guriță" a decis să-l numească pe Leo Toader, fostul goalkeeper de la Rapid, ca antrenor de portari. Cele două părți au ajuns la un acord, iar începând cu meciul de pe 5 octombrie, contra Kazahstanului, Toader va fi în staff-ul naționalei.

Născut în 1964, Leo Toader a debutat ca portar la Unirea Urziceni, în 1978, şi peste cinci ani a trecut la Unirea Slobozia, de unde a fost achiziţionat de Rapid și se identifică cu istoria alb-vișinie. A apărat poarta giuleştenilor timp de 11 ani, până în 1995. Cele mai mari performanţe alături de Rapid sunt o participare în Cupa UEFA şi încă patru în Cupa Intertoto. Ca antrenor cu portarii, Toader are experiență mare și a activat inclusiv la  FCSB, unde a lucrat alături de Mihai Stoichiță. 

În staff-ul lui Contra vor mai fi Jerry Gane și Adrian Mihalcea, antrenori secunzi, și preparatorul fizic Javi Reyes.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează