FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Cosmin Olăroiu ar fi putut ajunge pe banca naționalei, dar Federația a ezitat: "Mi-au spus să aștept"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2017 15:33

Cosmin Olăroiu a negat posibilitatea de a ajunge acum pe banca echipei naționale, dar susține că în momentul în care a avut disponibilitatea de a deveni selecționer, Federația a ezitat să-l numească.

"Nu se pune problema să vin la naţională. Contractul meu este foarte, foarte greu de rupt. Din acest motiv nu am apucat să plec la o echipă care mă dorea foarte mult acum. Atunci când a existat posibilitatea să vin, mi-au spus să mai aștept. Asta deși reziliasem un contract, pentru că asta mi s-a spus că trebuie să fac ca să vin la echipa națională. Ce să aştept?", a spus Cosmin Olăroiu la prelegerea susținută în fața participanților la cursul de licență Pro din cadrul Școlii Federale de Antrenori.

Tehnicianul lui Al Ahli i-a luat apărarea lui Christoph Daum, extrem de criticat pentru rezultatele slabe din preliminariile CM 2018. 

"Din păcate noi nu suntem foarte răbdători și vrem rezultate imediat, dar trebuie să înțelegem că există și momente mai delicate.

Dacă îl aduci pe, să spunem Guardiola la națională, cu siguranță o schimbare la echipă va exista, dar va fi o schimbare de 10%, de 20%, de 30% sau de 90%? Eu cred că nu va fi o schimbare de 90%", este de părere Olăroiu.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1.  Polonia 16p
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
127939151042796
Marcello Kazan  •  05 Iulie 2017, 07:05

Olaroiu NU are ce cauta pe banca Nationalei !!!... Motivul ???... SA-MI ARGUMENTEZE SI MIE CINEVA, CE EXPERIENTA LA NIVEL INALT ARE OLAROIU ?!?!?... Ahhh... A antrenat la Progresu si Steaua... La Steaua, imi amintesc, a ajuns pina in semifinalele Europa League unde a fost eliminat de Midlesborrow, o echipa cotata MULT sub nivelul Stelei la acea ora... Steaua cistigase cu 1-0 la Bucuresti iar la Midlesborrow conducea cu 2 - 0 in minutul 20 si Steaua era in acel moment 99% CALIFICATA... Pentru a se mai califica Middlesborow trebuia sa inscrie 4 Goluri fara sa mai primeasca vreunul... Din pacate, NU NUMAI JUCATORII dar si antrenorul Olaroiu S-AU SPERIAT DE O ASA PERFORMANTA si au pierdut cu 4-2 in minutul 90 prin golul lui Macarone... ASTA INSEAMNA LIPSA DE EXPERIENTA SI INCAPACITATE DE A-SI TREZI LA REALITATE JUCATORII DIN PARTEA "marelui" antrenor Olaroiu... Asta a fost MOMENTUL DE VIRF in cariera de antrenor a lui Olaroiu, dupa care a decis sa se duca la arabi PENTRU BANI... EXPERIENTA LA NIVEL FOTBALISTIC INALT, poate in viata urmatoare...

George
George  •  04 Iulie 2017, 21:45

Pai, ce rezultate notabile are in fotbalul mediu - mare ( Europa )..... O pocnitoare in asia..............

dinamo100
dinamo100  •  04 Iulie 2017, 20:37

"Daca" si cu "parca" se plimbau c-o barca! Deci cineva are impresia ca Olaroiu ar lasa 2-3 mil./ an ca sa vina pe 3-400.000 Euro la Nationala si sa fie injurat dupa 3 jocuri fiindca nu face din *** bici si sa si trosneasca?! S-apoi hai sa fim seriosi: Olaroiu n-a antrenat in Europa de 10 ani! O fi antrenor bun, nu zic, dar...fotbalul de performanta se joaca in Europa, nu in Golf!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează