FOTBAL  »  NATIONALA  »  RETRAGERE

Costel Pantilimon s-a retras de la națională! Atac la Rădoi: „Să spună exact ce am discutat!”

Costel Pantilimon (33 de ani), Denizlispor, și-a anunțat retragerea de la echipa națională a României.
Costel Pantilimon (33 de ani), Denizlispor, și-a anunțat retragerea de la echipa națională a României.

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2020 15:27 / Actualizat joi, 31 decembrie 2020 15:46

Costel Pantilimon (33 de ani), Denizlispor, și-a anunțat retragerea de la echipa națională a României.

„Nu m-am retras oficial până acum pentru că nu am vrut s-o fac niciodată în modul ăsta. Nu voiam s-o fac oficial, pentru că ţin foarte mult la echipa naţională şi nu aş putea să spun că nu mai am dorința de a veni.

Am avut şi nişte probleme personale, care mi-au întărit ideea de a sta mai mult aproape de familie. Am văzut ce a declarat şi Mirel. Ce zice el acolo nu e complet. A încercat o abordare mai în forţă şi nu cred că e cazul cu mine. Aş fi vrut să se spună exact ce am discutat. Pentru mine a fost o decizie grea, dar o gândeam de foarte mult timp”, a declarat Pantilimon pentru Telekom Sport.

Costel Pantilimon s-a retras de la națională

Costel Pantilimon s-a retras de la națională! Atac la Rădoi: „Să spună exact ce am discutat!”

Pantilimon a jucat ultima dată sub „tricolor” pe 14 noiembrie 2017, într-un 0-3 cu Olanda. A debutat în 2008, într-un meci cu Georgia câștigat de România, scor 2-1.

27 de selecțiia strâns Pantilimon la echipa națională

Costel Pantilimon s-a transferat în Turcia în această vară, la Denizlispor. Selecționerul Mirel Rădoi spunea în octombrie că omiterea lui de pe lista convocărilor nu are legătură cu forma, ci cu atitudinea.

„Am ținut ca antrenorul de portari să trimită convocările către portarii pe care îi aveam în vedere. Acolo (la Pantilimon, n.r.) a intervenit ceva, că n-ar fi fost sunat direct de mine, o chestie de genul ăsta. Atunci, dacă încearcă astfel de discuții... Cine vrea să vină e binevenit. Iar cine are astfel de discuții și de nemulțumiri, să rămână la echipa de club. I-am spus antrenorului de portari că nu am cum să sun toți cei 50-60 de jucători, pe fiecare în parte. Asta ar înseamna că facem telefonul fără fir, iar eu nu voi face altceva decât să stau drepți în fața jucătorilor”, afirma selecționerul României.

În acest an, un alt goalkeeper al României și-a anunțat retragerea de la națională: Ciprian Tătărușanu - toate detaliile, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Suma impresionantă strânsă prin programul DDB în 2020: „Să înceapă revelionul!”

Poveste colosală spusă de Ovidiu Ioanițoaia: „Cutremur. Bum-bum-bum! Era unu' care trăgea cu tunul”. Motivul e incredibil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
elgabri
elgabri  •  01 Ianuarie 2021, 13:43

Probabil Pantelimon are BAC ul si nu a mai accepta sa stea suc comanda unui neica nimeni fara BAC sau licenta

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  01 Ianuarie 2021, 12:54
Postat de coco1987 pe 01 Ianuarie 2021, 05:50

"Bravo", Radoi! Hai ca pana la meciurile de calificare mai e timp sa ii faci si pe altii,prin atitudinea ta aroganta, sa sa retraga. Oricum nu prea avem noi baza de selectie, tu mai lipseai ca selectioner sa ii faci pe oameni sa nu mai vina. E groasa treaba, dragi iubitori ai acestui sport! (P.S. poate daca lua Bacul, poate daca facea si o facultate, Mirel Radoi era mai...atent la fineturi...dar asa...ce sa faci, nu are de unde sa stie. )

daca un selectioner face cei spune jucatorul ... cine mai e selectionerul , jucatorul ? dute ba la culcare ;) Radoi e un mare caracter si ca selectioner si-a aratat calitatea la nationala mica . La nationala mare e mai greu ca nu avem cine stie ce jucatori dar usor usor crestem ca vin cei mici din urma ;)

gicapuia
gicapuia  •  01 Ianuarie 2021, 09:30

Probabil trebuia sa-i trimita si un cozonac de Craciun. Atita caz pentru un portar care de cind a plecat din tara a facut mai aproape tot timpul tusa la greu. Ne-am neneorocit.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează