FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U20 - ANGLIA U20 2-0

Costin Curelea a dezvăluit secretele victoriei cu Anglia: „Au înțeles că în momentul ăsta nu putem domina pe cineva!”

Naționala U20 a României a învins reprezentativa similară a Angliei, scor 2-0, într-o partidă disputată pe „Arcul de Triumf”. Selecționerul Costin Curelea a dezvăluit secretele triumfului. +11   FOTO
Naționala U20 a României a învins reprezentativa similară a Angliei, scor 2-0, într-o partidă disputată pe „Arcul de Triumf”. Selecționerul Costin Curelea a dezvăluit secretele triumfului.

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 20:18 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 20:57

Naționala U20 a României a învins reprezentativa similară a Angliei, scor 2-0, într-o partidă disputată pe „Arcul de Triumf”. Selecționerul Costin Curelea a dezvăluit secretele triumfului. 

România a marcat rapid două goluri în disputa de pe „Arcul de Triumf”, prin Cristian Mihai și prin Atanas Trică, apoi s-a închis și a absorbit fără mari probleme atacurilor englezilor. Costin Curelea a dezvăluit că planul tactic a fost respectat întocmai.

Om de bază la începutul mandatului lui Edi Iordănescu, invizibil în 2023
România - Belarus
Om de bază la începutul mandatului lui Edi Iordănescu, invizibil în 2023

Costin Curelea, după România U20 - Anglia U20

„Prin efortul lor și prin determinare au reușit să câștige. Rolul antrenorului este să descopere jucători pentru echipa națională mare. Trebuie să implementăm în jucători spiritul acesta de luptă.

Indiferent de ce nume și ce valoare au adversarii, trebuie să încercăm lucruri mărețe. Am arătat azi că se poate! Urmează un meci cu Norvegia, o echipă puternică. Jucăm și pe sintetic.

Probabil diferența de abordare a făcut diferența. Ei au înțeles că la momentul ăsta nu suntem echipa să dominăm pe cineva! De la asta trebuie să plecăm. Din păcate, asta este situația”, a spus Costin Curelea la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

VIDEO. Cristian Mihai: „Doar grupul contează”

În seara asta s-a văzut că grupul e mai important decât calitatea individuală. Încă n-am deschis telefonul, dar sigur voi avea destule mesaje de citit. La gol am văzut că Musi este într-un clinci și mi-a venit imediat ideea de a trage la poartă. 

Înainte de meci am discutat la ședință, ne-a fost prezentat fiecare jucător în parte. Sunt cotați la sute de milioane, noi suntem mai slab cotați. Dar grupul contează! Nu prea aveam gândul de a lua cele 3 puncte
- Cristian Mihai, marcatorul golului de 1-0

Citește și alte știri despre loturile naționale:

Ce înseamnă victoria naționalei U20 cu Anglia » Pe cine am învins: iată unde joacă britanicii surclasați de „tricolori” la București

Copiii, responsabili cu galeria + Atanas Trică, „inimă” spre Tribuna 1 » 8 observații de la România - Anglia în Elite League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează