FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

VIDEO Ștucan l-a întrebat pe „tricolorul” cu 32 de selecții la lot dacă e mulțumit de actuala națională: „Știți ce nu mai văd eu acum?”

Costin Lazăr, ultimul din dreapta jos, a adunat 32 de selecții la prima reprezentativă / Sursă foto: Imago Images
Costin Lazăr, ultimul din dreapta jos, a adunat 32 de selecții la prima reprezentativă / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 11:34 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 12:20

Costin Lazăr (42 de ani), fostul mijlocaș al Rapidului, un nume care a adunat 32 de partide în tricoul primei reprezentative, a fost întrebat de Costin Ștucan, la matinalul GSP Live de joi, dacă e mulțumit de exprimarea de astăzi a echipei naționale.

  • Israel - România va avea loc sâmbătă, pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV. Trei zile mai târziu, întâlnim Elveția acasă, pe Arena Națională. 

După un scurt moment de ezitare, Lazăr a răspuns elaborat. A evidențiat lucrurile pozitive remarcate la selecționata lui Edi Iordănescu, afirmând, însă, că simte lipsa unui „decar” de tipul lui Hagi sau Adi Mutu.

Incredibil! Puștiul care marca pentru Craiova în Europa League s-a lăsat de fotbal la 21 de ani și și-a deschis o spălătorie de lux » Era considerat „giuvaierul generației sale”
CSU CRAIOVA
Incredibil! Puștiul care marca pentru Craiova în Europa League s-a lăsat de fotbal la 21 de ani și și-a deschis o spălătorie de lux » Era considerat „giuvaierul generației sale”

Costin Lazăr: „Nu mai văd un număr 10 la națională, nu mai avem un Hagi sau un Mutu”

„Da, chiar sunt mulțumit de jocul actual. Se încearcă o construcție tot timpul, nu vedem minge lungă, este ceea ce vrem să vedem la echipa națională, să vedem că avem o posesie, o progresie în ceea ce facem. 

Dar nu mai avem un Hagi sau un Mutu, un jucător care să facă diferența. Uite că uneori o face Stanciu... Dar e un joc mai mult de echipă acum. 

Înainte, naționala se baza pe 3-4 jucători exponențiali, dar acum ține mai mult de echipă. Nu mai văd un număr 10 al echipei naționale. Mie-mi place acest stil, numărul 10 îți deblochează orice sistem, are fantezie”, a spus Lazăr, la GSP Live.

Ștucan l-a întrebat pe „tricolorul” cu 32 de selecții la lot dacă e mulțumit de actuala națională: „Știți ce nu mai văd eu acum?”
Costin Lazăr a adunat 32 de selecții la prima reprezentativă / Sursă foto: Imago Images

România are o șansă uriașă să se califice, dar totul ține de meciul ăsta (n.r. - cu Israel), fiindcă ultimul va fi destul de greu (n.r. - în fața Elveției). E bine să rezolvi acum. Eu cred că ne vom califica, e nevoie doar de un egal. 

Dar sunt sigur că nu vom sta doar să ne apărăm și vom și ataca. Dacă ne vom califica la Campionatul European printr-o victorie, ar fi fantastic!

- Costin Lazăr, la GSP Live

România se califică la EURO dacă nu pierde cu Israel!

România are o mare șansă să se califice la EURO 2024. În cazul în care nu pierdem cu israelienii sâmbătă, suntem la turneul final înainte de ultima partidă din preliminarii, cu Elveția. În cazul unei înfrângeri cu Israel, calculele se complică serios.

În acest moment, România are 16 puncte în grupa I, cu două meciuri rămase, iar Israel are 12, cu același număr de partide. În cazul egalității de puncte, primul criteriu de departajare e reprezentat de rezultatele meciurilor directe. Abia următorul e golaverajul, unde stăm mai bine ca Israel.

VIDEO Emisiunea integrală cu Costin Lazăr

Citește și alte știri despre naționala României: 

EXCLUSIV Marele Silviu Lung îi reproșează un singur lucru „trădătorului” Boloca + Are un jucător de neînlocuit de la lot: „E titular incontestabil”

Ne depășim condiția? Naționala se uită cu teamă spre trecut » 5 meciuri din ultimul deceniu în care „tricolorii” au clacat în momente decisive

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  16 Noiembrie 2023, 12:33

...hagi a fost un jucator vde duzina ...un ratangiu de prima clasa obraznic si certaret ahtiat dupa bani ...i auzi ce zice asta ...ca facea diferenta ...cu cine o facea ba neputinciosule ?...da exemplu ...nu vorbi la general ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează