FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA

Costin Lazăr s-ar putea duela cu patru coechipieri la baraj: "Salpingidis face mingea pătrată!"

Articol de , - Publicat marti, 22 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 octombrie 2013 22:27

Mijlocaş defensiv la PAOK, chiar în Grecia, fostul rapidist caracterizează "naţionala" de la Atena şi ştie cu cine ne pot surprinde grecii.

- Costine, eşti cel mai căutat "tricolor" după tragerea la sorţi!
- Pfoai, mie îmi spui? Acum înţeleg şi eu ce-nseamnă să ţi se înroşească telefonul! Una peste alta, spun că trebuie să avem mare grijă cu Grecia. E o trupă experimentată, care stă foarte bine în apărare. Dacă v-aţi uitat peste rezultate, aţi observat că nu bate niciodată la scor.

- De cine să ne fie frică?
- Cel mai în formă e Mitroglou, despre care toată lumea are cuvinte de laudă după hat-trick-ul din Liga Campionilor. Şi colegii mei de la PAOK. Mă refer aici la Tziolis, Ninis, Katsouranis, Salpingidis. Ultimii doi sînt foarte experimentaţi. Salpingidis e un oportunist fantastic, dacă e cu faţa la poartă şutează de face mingea pătrată!

- Care dintre ei îţi vor fi adversari direcţi?
- Sincer? Toţi! Mă gîndesc în principal la Ninis şi Tziolis. Dar Katsouranis, care e folosit fundaş central la club, joacă mijlocaş la "naţională"! Plus Salpingidis, care intră mereu în combinaţii cu ei. Dar nu mi-e frică, îi cunosc prea bine!

28 de selecţii are Costin Lazăr pentru echipa naţională: a marcat două goluri, ambele în actualele preliminarii, contra Andorrei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează