FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Cristi Balaj a propus o soluţie de compromis în privinţa rentei lui Mircea Sandu: "Cred că n-am fost bine înţeles"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 28 iunie 2014 18:41

Arbitrul Cristi Balaj a povestit că a propus doar diminuarea rentei lui Mircea Sandu, convins fiind că FRF n-ar trebui să-l îndepărteze total pe fostul preşedinte.

"Am propus să încercăm, atîta timp cît fotbalul românesc are reprezentanţi la UEFA şi vrem să găzduim EURO 2020, iar Mircea Sandu este o persoană importantă la UEFA şi trebuie să ne folosim de el, diminuarea substanţială a contractului lui Mircea Sandu. Acest lucru trebuia acceptat de membrii Adunării Generale, iar în două săptămîni putea fi rezolvată situaţia în mod amiabil. Soluţia era dialogul pe cale amiabilă, să renegociem, să ne folosim de oameni care ne pot ajuta. Pentru că dacă mergem în instanţă, va dura cel puţin un an de zile şi nu înseamnă că Federaţia va cîştiga.

Poate propunerea mea nu a fost bine înţeleasă. Am fost singurul care a votat renegocierea, nu s-a aprobat. S-a supus apoi la vot dacă să cerem direct anularea contractului, moment în care şi eu am ridicat mîna şi am votat. Dacă nu i-am convins de renegociere, asta este, am trecut mai departe şi am cerut şi eu apoi anularea, alături de ceilalţi.

Însă, în momentul în care loveşti în cineva, nu poţi avea pretenţia să nu vină apoi şi să se apere. Mai mult decît atît, consider că trebuie să ne folosim de orice om care poate ajuta fotbalul românesc", a spus Balaj la Dolce Sport.

Adunarea Generală de azi a decis ca Mircea Sandu să nu mai primească renta viageră stabilită în timpul mandatului său. Detalii AICI

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
bamse1901
bamse1901  •  29 Iunie 2014, 10:57

cred ca diminuarea ei la 1 euro pe an e mai mult decat onorabila

14mai1948
14mai1948  •  29 Iunie 2014, 01:15

AmBalaj si tu te retragi cum se aude ..sa dus timpurile voastre cu parteneriate .acum tipati toti pe unde apucati Tu ,prodan kaasai ,sandu mitica .. faceti valuri degeaba ..sa rupt ata si puiu a luat-o la fuga si e greu de prins dar NU imposibil .... dute frumusel la tine acasa si la virsta ta fa si altceva inafara sa blatuiesti meciuri?cu dedicatie de la Nasu?! Voi a-ti distrus fotbalul Romanesc .. arbitrii in frunte cu conducatorii FRF si a LIgii ..iao incet per pedes .. lasa tu ca vati luat dreptu la greu ce va mai trebuie rente sau titluri nemeritate ? milioane sa luat din FRF .. a luat prima cind rom a luat bataie de la turci vreo 100 d mii parca ..

kraus
kraus  •  28 Iunie 2014, 23:11

Aceeaşi adunare generală care a votat slugarnic renta Naşului i-a luat-o acum, tot slugarnic... la ordinele lui Burlică. Bieţii mafioţi de provincie încearcă să se pună bine cu Băşină şi cu omul lui de la FRF, ca să scape de DNA. Degeaba, că tot pârnaia îi mănâncă.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close