FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cristi Borcea, discurs prăpăstios înainte de Belarus - România: „Nu ne calificăm! Elveția și Israel sunt mai bune, ne fac capul ca la «păcănele»”

Cristi Borcea, fostul patron de la Dinamo
Cristi Borcea, fostul patron de la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 17:16 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 18:17

Cristi Borcea (53 de ani), fost finanțator la Dinamo, a „desființat” echipa națională a României, care se pregătește pentru meciul cu Belarus (astăzi, ora 21:45) din campania de calificare la EURO 2024.

Borcea privește cu pesimism ultimele 4 meciuri din preliminarii, presimțirea lui fiind că Edi Iordănescu nu va reuși să-i califice pe „tricolori” la Campionatul European din 2024.

Fostul șef de la Dinamo nu i-a menajat pe jucătorii care reprezintă în prezent naționala, trasând o paralelă dură între aceștia și fotbaliștii care au îmbrăcat tricoul României de-a lungul timpului.

A vrut să plece de la FCSB, acum e un dezastru la noua echipă » Și-a enervat deja conducerea: „Trezește-te!”
FCSB
A vrut să plece de la FCSB, acum e un dezastru la noua echipă » Și-a enervat deja conducerea: „Trezește-te!”

Cristi Borcea, presimțire sumbră înainte de Belarus - România: „Nu ne calificăm la EURO! Suntem prieteni cu fotbaliștii”

„Ce să văd la națională? Prieteni cu fotbaliștii! N-ați văzut că n-avem națională? Poate să vină și Mourinho, calitatea jucătorilor nu ne dă speranțe.

Noi suntem Old Boys, e de parcă noi suntem Old Boys iar ei sunt echipe [adevărate] de fotbal. Le e și lor rușine când văd că îi pasează ăia și le fac capul ca la «păcănele»”, a spus Borcea în prima fază, conform sport.ro

Întrebat dacă vede naționala României capabilă să termine pe una dintre primele două poziții și implicit să se califice la turneul final, Borcea a răspuns:

„Nu! Suntem mai buni ca Elveția sau mai buni ca Israelul? Unii foști mari jucători se răsucesc în mormânt când fac ăștia o preluare sau dau o pasă. N-au nicio legătură! Asta e”.

Cu 4 etape înainte de finalul preliminariilor, România ocupă locul 2 în grupa I, cu 12 puncte, două sub Elveția și unul peste Israel. „Tricolorii” mai au de jucat cu Belarus (deplasare), Andorra (acasă), Israel (d) și Elveția (a). Pentru calificarea la EURO este nevoie de o clasare pe una dintre primele două poziții în grupă.

Mai multe știri despre echipa națională:

EXPLOZIV! Ignorat de Iordănescu, lovește în toată lumea! Acuză că la lot dictează interesele impresarilor: „Titularul naționalei a greșit în ultimul an mai mult decât am făcut eu în carieră!”

România nu contează la un capitol-cheie » Regula ultimelor 5 campanii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
rav410wrc
rav410wrc  •  12 Octombrie 2023, 20:03

Borcika crede ca tot ce zboara se fecundeaza ... Cristi ocupa-te tu de ornitologie in continuare, ca la fotbal inca te pregatesti de Sampion Lig ;)))

enigmaticul
enigmaticul  •  12 Octombrie 2023, 18:46

Marinescule, chiar nu ai mai găsit altă persoană căreia să-i ceri părerea desprea naționala României?? Tocmai *** ăsta îi ceri părerea, ce știe el despre fotbal? Pe el ai putea să-l întrebi despre femei, nicidecum despre fotbal. Vezi ce a mai ”însămânțat” în ultimii ani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  12 Octombrie 2023, 18:25

Alt "specialist" in fotbal n-ati mai gasit? Borcea sa vorbeasca mai bine despre imbunatatirea conditiilor din puscarii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează