FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

CTP i-a atacat frontal pe Grădinescu și Mocanu, dar a strânit furia comentatorilor TV! Tudor Samuilă și Ion Alexandru, replici dure: „Ai urlete intericoase” + „Așa a învățat la FSN”

Emil Grădinescu și Costi Mocanu
Emil Grădinescu și Costi Mocanu

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 12:52 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 15:41

România s-a calificat la Campionatul European din 2024 grație victoriei împotriva Israelului, scor 2-1. George Pușcaș și Ianis Hagi au marcat golurile succesului prin care România și-a asigurat prezența la turneul final din Germania.

Partida a fost comentată de Emil Grădinescu și Costi Mocanu, pe Prima TV, iar remarcile acestora au stârnit critici din partea spectatorilor.

MM: „Ne facem coafura afro a lui Pușcaș” » GSP publică 11 imagini de senzație, după promisiunea președintelui FCSB
ROMÂNIA, LA EURO 2024
MM: „Ne facem coafura afro a lui Pușcaș” » GSP publică 11 imagini de senzație, după promisiunea președintelui FCSB

Cristian Tudor Popescu: „Au dat cu gura patriotic din răsputeri”

Cristian Tudor Popescu a reacționat ironic pe facebook la adresa celor doi comentatori: 

„Învingând unele dintre cele mai puternice echipe de pe glob, adică Andorra, Belarus, Kosovo, Israel și Elveția, în meciuri formidabile, în care n-a avut nici urmă de noroc, naționala de fotbal a României s-a calificat, în fine, la Europene. 

Însă, după părerea cârciocară a subsemnatului, cei care merită cu adevărat această calificare sunt necăjiții și statornic entuziaștii suporteri ai tricolorilor, care și-au înghițit dezamăgirile atâta amar de ani, fără să se lase păgubași. 

Un rol decisiv în calificare mi se pare că au avut cei doi comentatori tv, care au dat cu gura patriotic din răsputeri la meciul Israel-România – fără ei, pierdeam. Cred că este «imperios necesar» ca toate confruntările naționalei de la turneul final din Germania să fie heirupite de aceiași”.

Silviu Tudor Samuilă i-a dat replica: „Sunteți același comentator cu urlete istericoase?”

Silviu Tudor Samuilă, moderator la Orange Sport și editorialist GSP.ro, i-a dat replica lui Cristian Tudor Popescu la postarea ironică a acestuia la adresa lui Emil Grădinescu și Costi Mocanu: 

„Fabulos! Domnule Popescu, sunteți cumva unul și același cu acel comentator care ne-a răsfățat urechile cu urlete istericoase și patriotarde la capătul oricărui punct câștigat de Simona Halep într-o finală de GS? 

Dacă nu mă înșală memoria, s-au strecurat și momente de bucurie la erorile neprovocate ale adversarei Simonei, mostră de mare fair-play! Atunci era «imperios necesar» să transformați un meci de tenis într-un circ indecent, care să vă propulseze în rolul de actor principal al evenimentului?”

Replică și de la un comentator Eurosport: „Le aruncă pe piață, strategic cum a învățat la ziua lui FSN”

Într-un răspuns care se vrea o completare pentru Tudor Samuilă, redactorul șef de la Eurosport, comentatorul Ion Alexandru, a adăugat: 

Îl confunzi cu un comentator. Omul (CTP, nr.) nu a fost niciodată așa ceva. Nu îți va răspunde pentru că este puțin ocupat cu umplerea unor sticle cu venin la adresa naționalei de fotbal. Le aruncă pe piață, strategic cum a învățat la ziua lui FSN, după următoarea înfrângere.
- Ion Alexandru

Vezi și alte știri:

Edward al VII-lea! Iordănescu jr. a intrat în elita selecționerilor României: cine ne-a dus la cele mai multe turnee finale
România
Edward al VII-lea! Iordănescu jr. a intrat în elita selecționerilor României: cine ne-a dus la cele mai multe turnee finale
Presa spaniolă a lăudat performanța lui Ianis Hagi: „O altă pagină glorioasă în tricoul cu care tatăl său a scris istorie”
Echipa Națională
Presa spaniolă a lăudat performanța lui Ianis Hagi: „O altă pagină glorioasă în tricoul cu care tatăl său a scris istorie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  20 Noiembrie 2023, 14:43
Postat de mattteo pe 19 Noiembrie 2023, 14:59

Are si Niculescu o greata in el de parca le stie pe toate.

Nu-l intrece pe Angheluta !! Nu stiu de ce comentatorii nu se limiteaza doar sa comenteze meciul, de ce trebuie ei sa critice jucatorii sau sa rada de executiile lor ... eu nu-mi aduc aminte de vreun comentator sa fi fost mare fotbalist ....sa critice executiile jucatorilor ...

stroiemihai
stroiemihai  •  20 Noiembrie 2023, 10:42

Incepe sa-mi placa,astia care-si spun comentatori indiferent cum se numesc ,daca nu mai au pe cine sa provoace incep sa sara unul la altul.*** *** *** ,ceilalti reprezentanti ai miscarii browniene (adica comentariul dezordonat) ca doar ei au inventat termenul Parca marele,, consilier" FRF-ist Vochin l-a promovat.CTP-l ca un veritabil secretar de partid de catun, daca nu-l baga nimeni ih seama se baga singur.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  20 Noiembrie 2023, 10:26
Postat de lapusneanul pe 19 Noiembrie 2023, 16:37

Buzoianul Gradinescu , la acest meci , a intors-o ca la....Buzau, fata de comentariul facut la meciul cu Elvetia, unde a spus ,dupa ce Mihaila a marcat primul gol, citez..Costi, eu nu ma bucur...După al doilea gol al aceluiasi Mihăilă, a amuțit!Concluzia, toți agaricii au ajuns formatori de opinie !

Alții zic ca-i focșanean!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează