SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

CRISTINA NEAGU ARE RUPTURĂ DE LIGAMENTE // Decizia luată de Neagu după ce a aflat verdictul medicilor » Ce va face căpitanul României

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat joi, 13 decembrie 2018 10:25

Cristina Neagu, 30 de ani, a suferit o ruptură de ligamente la genunchi în finalul meciului România - Ungaria 29-31 (Detalii AICI).

  • Marian Ursescu, expert in handbal și șeful departamentului Sporturi de la GSP, este la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații

Deși nu va mai juca la acest EURO, urmând să stea pe margine tot restul sezonului, Cristina Neagu nu va pleca în România. Căpitanul "tricolorilor" va rămâne în Franța și va merge la Paris, alături de restul echipei noastre. Cristina vrea să fie lângă colegele sale și să le încurajeze în semifinala cu Rusia, de vineri, și în finală.

"În privința operației se va lua o decizie de către staff și de către Cristina. Este căpitanul și este normal să rămână aici. Fetele vor lupta, iar pentru ele este foarte importantă prezența ei. A fost un șoc pentru ele. Au vorbit mult între ele la hotel, după meci. Azi va fi multă agitație, după-amiază putem să ne liniștim puțin", a declarat Nicoleta Alexandrescu, şefa delegaţiei României în Franţa, la TV Digi Sport.

 

  • România și Rusia vor juca vineri în semifinale, de la 18:30. Cealaltă semifinală, Franța - Olanda, se joacă de la 22:00. Ambele meciuri au loc la Paris.
  • Finala mică se joacă duminică, de la 15:00, în timp ce marea finală are loc tot duminică, de la 18:30, tot la Paris. 

Vezi și:

VIDEO Unguroaicele au dat petrecere după victoria cu România! Au făcut horă în vestiar

Avem ultima șansă și o cotă IMENSĂ la câștigarea competiției, dar toată lumea mizează pe noi!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1060898257316456
Marin Mihai  •  13 Decembrie 2018, 15:50

Cristina,fetele au nevoie de tine pe banca,de ajutorul moral si poate tactic,noi suporterii Romaniei te vrem pe banca.Prezenta ta da incredere fetelor in primul rand si apoi noua sustinatorilor. Cu prezenta ta acolovor juca in 8,pentru ca tu vei fi prezenta peteren in gandurile lor. Doamne ajuta! HAI ROMANIA! Multa sanatate Cristina!

thomassystem
thomassystem  •  13 Decembrie 2018, 12:54

Cristina va fii precum Cristiano. Își va conduce echipa de pe margine spre câștigarea trofeului european. Portughezii au jucat și pentru căpitanul lor la europeanul din 2016, așa vor face și fetele noastre.

lapusneanul
lapusneanul  •  13 Decembrie 2018, 11:42

ursescu face afirmatii la doua capete..:) "in semifinala de vineri cu rusia, si in finala"... finala poate fi ptr locurile 1-2 si 3-4, nu asa nenea jurnalistu'? :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează