FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, AZI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Critici după echipa făcută de Daum pentru meciul cu Polonia: "El trebuia să fie titular! Așa trebuie să jucăm"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2016 17:11

România primește astăzi vizita Poloniei, într-un meci deosebit de important în contextul calificării la Campionatul Mondial din 2018. Meciul va fi la 21:45, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.ro. Vezi aici detalii

Adrian Mutu, fost internațional, a comentat echipa aleasă de Daum pentru meciul cu Polonia, spunând că Săpunaru ar fi trebuit să fie titular pe postul de fundaș dreapta, nu Benzar.

"Mie mi se pare o echipă defensivă. Eu cred că experiența lui Săpunaru ne-ar fi ajutat destul de mult, fără niciun dubiu, pe postul de fundaș dreapta. În centru, Chiricheș, care este în revenire de formă și Grigore pot asigura spatele echipei României.

Trebuie să fim atenți și pragmatici. Nu ne permitem să ieșim la joc cu Polonia, care este favorită și care vrea să ajungă pe primul loc. Au și un fotbalist ca Lewandowski, pe care dacă îl scapi puțin e posibil în orice moment să iei gol.

Trebuie să avem un joc compact, o ambiție foarte mare și dăruire pe teren, altfel, șansele noastre de a ne califica se reduc foarte mult", a spus Muut la TV Digi Sport.

Echipa de start România: Tătărușanu - Benzar, Chiricheș, Dr. Grigore, Toșca - Hoban - Ad. Popa, R. Marin, N. Stanciu, Chipciu - B. Stancu
Rezerve:
Pantilimon, S. Lung jr., Săpunaru, Moți, Latovelvici, Enache, Bicfalvi, Prepeliță, Maxim, Keșeru, Grozav
Selecționer:
Christoph Daum

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 3 MECIURI:

1.Muntenegru, 7 puncte
2.Polonia, 7 puncte
3.România, 5 puncte
4.Danemarca, 3 puncte
5.Kazahstan, 2 puncte
6.Armenia, 0 puncte

Urmează să se joace: 11 noiembrie: Armenia- Muntenegru, Danemarca- Kazahstan, România- Polonia, 26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca,
10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia, 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan; 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia,  8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
dinamo100
dinamo100  •  11 Noiembrie 2016, 18:59

Am observat ca GSP are o preocupare deosebita sa culeaga doar declaratii negative, indiferent cine si in ce context le lanseaza. Si ne mai intrebam de ce publicul roman e asa negativist!

don.uci
don.uci  •  11 Noiembrie 2016, 18:54

are carnet de antrenor de 2 zile, si deja omul critica tot ce`l duce capul..... si oamenii mai si asculta aberatiile nasosului(if you know what I mean)

1290371200996329
Petrisor Amuza  •  11 Noiembrie 2016, 18:36

am văzut,ați falimentat avicola iași...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează