FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Critici vehemente la adresa "tricolorilor": "Nici Guardiola nu poate face nimic din echipa asta. Sare mingea din ei ca din colțul mesei"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 22:32

Fostul internațional Marcel Răducanu a criticat în termeni foarte duri evoluția "tricolorilor" din meciul cu Polonia, fiind dezamăgit de prestația naționalei din mandatul lui Daum. 

"Nici Guardiola, Mourinho sau Lucescu nu pot face nimic din echipa asta. Ce să facă Guardiola cu ăștia din care sare mingea ca din colțul mesei? Dacă vrei să câștigi un meci cu Polonia, trebuie să poți.

Cu Polonia am fost toți dezamăgiți. Am avut frică, prea mult respect. Joci acasă cu 50.000 de oameni în spate și nu faci o fază. Vina lui Daum e că a comentat că vrea să joace ofensiv. Cu ăștia nu poți juca ce vrei, sunt prea slabi", a spus fostul internațional la TV Digi Sport. 

Răducanu crede că Daum a greșit atunci când a declarat că vrea să implementeze un modul de joc ofensiv la națională: 

"El când a zis că joacă ofensiv a greșit. Nu are jucătorii pe care i-ar dori, nu îl ajută jucătorii să joace așa cum vrea el".

România  a pierdut atât meciul din preliminarii cu Polonia, 0-3, cât și amicalul cu Rusia, 0-1. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (12)
brandremist
brandremist  •  17 Noiembrie 2016, 12:50

Dacă Stanciu nu rata acel penalti, am fi avut 7 puncte. Dacă Popa nu se poziționa pe linia porții adverse, poate că Hoban ar fi reușit să înscrie. Dacă Enache își folosea și el tărtăcuța la ceva util, poate că am fi câștigat. Cu 9 puncte, Daum ar fi fost la adăpost de contestatarii aprigi de acum care i-ar fi lăudat mieros flerul nemțesc, iar Burleanu s-ar fi mângâiat pe creștetu-i cleios pt inspirația de a-l angaja. Dacă Rotariu marca în Cecenia, am fi vorbit de chimia dintre el și Andone și despre acest duo magnific gen Robben-Suarez de România. Iar noi, suporterii? Ne-am fi îmbătat cu apă rece cum am făcut-o la barajul din 2014, la Euro ori după meciul cu Armenia( oare am fi reușit să-i batem dacă erau 11 și cu Mkhitaryan pe teren?). În lipsa unor victorii nemeritate, suntem obligați să acceptăm realitatea. Care e urâtă în draci.

valentinn10
valentinn10  •  17 Noiembrie 2016, 10:44
Postat de Petre Radulescu pe 17 Noiembrie 2016, 09:45

Hai sictir de pr0sstavan! Fara Stanciu si Chipciu, vita, nu aveam nici cele 5 puncte acumulate. Cei doi, caine, joaca meci de meci intr-un campionat, cel belgian, infinit mai puternic decat cel de la noi. Daca cei de acolo nu erau multumiti nu-i mai bagau sa joace, ***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  17 Noiembrie 2016, 10:20

Penibil esti tu ma catalin_cj, alis haideusicfr. Esti vai de soarta ta un frustrat dinam00ist care se da ardean, suporter al CFR-ului, dar si al Universitatii. Nu inteleti nimic din fotbal. Apuca-te ma de altceva, da-i in cap, poate asa scapi de hormonii care nu-ti dai pace.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează