FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cum ar fi reacționat Daum dacă ar fi aflat că Alibec a fumat în vestiar

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2016 21:43

Denis Alibec a fost în centrul unui scandal imens la echipa națională, după ce GSP a dezvăluit că a fumat la pauza meciului dintre Franța și România, 2-1. 

În momentul în care secunzii nu l-au găsit pe Alibec pe bancă pentru a-l trimite la încălzire, nu l-au informat şi pe selecţioner, care se afla pe margine şi dădea indicaţii tactice.

Cazul a fost comentat și de Christoph Daum, care a spus cum ar reacționa într-un astfel de scandal. 

"Nu-mi pot imagina așa ceva. E o problemă de mentalitate. Pentru mine nu există rezerve. Sunt titulari și jucători care intră să joace mai târziu. Fiecare trebuie să fie disponibil.

Dacă un jucător se simte exclus, e posibil să ajungă să aibă un astfel de comportament. Sper că asemenea lucruri nu vor apărea. Dacă se va întâmpla, vom vorbi cu jucătorul respectiv și vom avea reacția care se cuvine", a zis Daum la Dolce. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
892366017496288
Mihai Dinu  •  13 Iulie 2016, 15:24

Exact, Alibec s-a simțit exclus, iar frustrarea l-a determinat sa adopte o astfel de conduita! Nu sunt de acord cu fumatul, dar gestul lui spune totul despre atmosfera de la nationala noastra!

vdy05gaby
vdy05gaby  •  13 Iulie 2016, 08:52

Probabil ca dl Daum ar fi avut intr-adevar o discutie in prima faza cu jucatorul, insa mie mi se pare ca un astfel de comportament este lipsit de respect mai ales fata de el si apoi fata de toti ceilalti din grup. Uitati-va la profesionalismul echipei de fotbal a Islandei si poate asa vom mai intelege cate ceva. Smecheria trebuie sa dispara din atitudinea fotbalistilor romani!

starcraft
starcraft  •  13 Iulie 2016, 04:45

ar juca in primul 11 in fiecare meci :))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează