FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA - ROMÂNIA

Cum se vede Franța » Viorel Moldovan a urmărit-o cu Scoția și dă verdictul pentru înfruntarea de vineri, de la EURO: "Ăsta e punctul forte!"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2016 11:09

Viorel Moldovan a asistat la partida amicală dintre Franța și Scoția (3-0) și a tras concluziile după acest meci. Antrenorul secund de la națională a fost dezamăgit de jocul scoțienilor, care nu le-au pus nici o problemă francezilor.

"Ţinând cont de prestaţia scoţienilor, nu ştiu cât de edificator poate fi acest meci. Oricum, e clar, Franţa, de la mijloc în sus are o animaţie excelentă, o bună circulaţie a balonului, o bună dinamică şi mobilitate din partea jucătorilor, ajung foarte repede la finalizare.

De data asta au reuşit să nu primească gol, până acum aveau o medie de două goluri primite pe meci. Au avut în faţă, totuşi, o echipă care nu a prea pus probleme.

Acum, punctul forte al Franţei e clar compartimentul ofensiv. Atunci când ai o echipă puternică ofensiv, automat e mult mai uşor pentru defensivă. Au o agresivitate foarte bună, recuperează foarte multe mingi în atac.

Trebuie să pregătim foarte bine acest joc şi normal că trebuie să punem probleme. Dacă nu le pui probleme, nu ai cum să obţii ceva de la un astfel de joc. Trebuie să găsim acel echilibru dintre a ne apăra bine şi de a ataca bine.", a declarat Viorel Moldovan pentru DigiSport.

Programul complet al EURO 2016 » Când și unde poți vedea meciurile de la turneul final din Franța

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
plischi
plischi  •  06 Iunie 2016, 18:08

sigur ca trebuie sa aia, sa ailalta, dar ai cu ce? scotienii au fost slabi pentru ca nu le-au pus probleme, asa cum ne-au pus noua georgienii, (!!) dar atunci cand au avut mingea, cei cativa mai inchisi la culoare erau de neoprit. albii lor saun cam ca ai nostri, poate mai iuti, pentru ca jocul lor de ansamblu este sub 11 secunde pe suta de metri, iar al nostru, exceptandu-l pe popa, peste 12 pe suta de metri

endervisa
endervisa  •  06 Iunie 2016, 16:05
Postat de submarina pe 06 Iunie 2016, 13:41

Sa traiti! La urma urmei Franta e gazda si principala favorita la castigarea titlului, impreuna cu Germania si Spania, deaceea nu va fi o mare tragedie daca Romania va ceda in fata acestei mai forte. Accentul trebuie pus pe urmatoarele doua partide, cu Elvetia si Albania, care vor fi decisive pt Romania.

Crezi ca asa gandea si echipa din 94 cand a jucat cu Columbia sau Argentina? Ce daca este mare favorita? Mergem la victorie. Prefer sa pierdem jucand fotbal decat un egal chinuit! Avem sanse sa ne calificam si de pe locul 3. Eu merg pe x2 la meciul cu Franta si sper sa nu ma insel. Nu pun la pariu, spun doar ca asta cred!

luker
luker  •  06 Iunie 2016, 15:39

Cum care tactica? "Haideti pe ei, pe mama lor. Haideti baieti ca se poate. Nea Puiu, mai pupa iconitele alea, ca iote castigam posesia de fiecare data." Il intrebati pe Moldovan de parca el are vreo idee. Cand esti secundu lu Puiu nu are nici un sens sa te mai bagi in seama. Ma mir cum de si-a gasit job in liga a doua franceza. Vreo cateva luni acolo pana se prind aia ca Vio e papaggal.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează