FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENOR

Dan Petrescu a dezvăluit de ce nu a ajuns la națională: "Ar fi suferit prea multă lume"

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 20:05

Dan Petrescu, 49 de ani, antrenorul celor de la CFR Cluj, a oferit în cadrul unei conferințe de presă primele declarații oficiale după ce varianta numirii sale la națională a picat.

"Am avut o întâlnire cu cei de la FRF, mi-am spus punctul de vedere. Am fost de acord să antrenez cele două echipe în paralel, dar ar fi trebuit să fie de acord și cei de la CFR. Conducerea n-a fost de acord și n-am mai avut cum să plec. Cred că e o decizie normală, dacă aș fi fost conducător aș fi luat aceeași decizie, probabil.

Îmi doream să antrenez echipa națională, dar nu puteam să las echipa unde sunt. Tot ce a fost creat aici a fost creat la dorința mea. Mă refer la jucătorii care au fost aduși, la banii care au fost cheltuiți. Ar fi suferit prea multă lume.

Este a doua oară când mi se oferă șansa să fiu selecționer. Poate în alte circumstanțe, la o altă oportunitate, voi avea ocazia să antrenez naționala.

Antrenorii care sunt pe listă vor face o treabă bună. Sunt antrenori cu mare experiență în Liga 1, vor face treabă mai bună decât Daum", a declarat "Bursucul".

Citește și: Dan Petrescu și-a liniștit vestiarul: "Mister ne-a spus asta, cred că a ales varianta cea mai bună"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  16 Septembrie 2017, 09:47

Nu iti este rusine, Dane, sa minti in halul acesta? Despre bani nu scoti o vorba, dar te lamentezi ca ar fi suferit, chipurile, prea multa lume! Care, Dane? Lumea "lor", sau "lumea ta"? Stiu ca decenta nu te da afara din casa, dar nici sa minti in acest fel nu se cade.

visinu
visinu  •  15 Septembrie 2017, 23:44

Omu' e sincer, recunoaste ca daca ar fi acceptat ar fi suferit o intreaga natiune de inca o necalificare.

lukasoil17
lukasoil17  •  15 Septembrie 2017, 22:27

Danutz ne spune povesti nemuritoare...se aude ca astia de la FRF...faliti fiind acum...au pus pe masa omului o oferta inferiaora fata de contractul neamtului...plus ca Danutz se aude ca a luat niste sute de mii de oiro de la chefere la semnarea contractului...pe care nu prea il lasa inima sa-i returneze...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează