FOTBAL  »  NATIONALA  »  RUSIA - ROMÂNIA, MARȚI, ORA 18, DOLCE, GSP.RO

Dan Petrescu distruge naționala României în presa din Rusia » "Normal că voi veți câștiga. Generația noastră nu are niciun «diamant»"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 19:16

Deși a plecat cu scandal de la Kuban Krasnodar, Dan Petrescu a rămas în relații bune cu presa din Rusia. Acesta a acordat un interviu șocant pentru sport-express.ru, în care critică tot fenomenul fotbalistic din România.

"Evident că naționala Rusiei este mai puternică. Nici nu se pune problema. Nivelul jucătorilor ruși este mult peste al nostru. Pentru mine este clar acest lucru. S-au dus vremurile în care jucau Hagi, Popescu. Sunt realist. Generația actuală a României nu are niciun «diamant». Nu cred că avem un lider în națională. Nu avem jucători mari

În România nu sunt condiții propice pentru fotbal. Nu sunt bani, nimeni nu investește în academii de fotbal. Singurul care încearcă ceva este Gheorghe Hagi. El își cheltuie toți banii într-o școală de fotbal și produce tinere talente", a declarat Dan Petrescu pentru sport-express.ru.

Despre Daum, acesta a spus: "Nu îl invidiez deloc. Să fii antrenorul României este foarte dificil. Dacă nu ai rezultate imediat, nu te mai susține nimeni. El abia a venit. Mi se pare că un german încă nu-și poate impune filosofia în fața jucătorilor români".

Partida Rusia - România se va disputa marți, de la ora 18:00, și va fi transmisă în direct pe Dolce Sport 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (93)
ray51
ray51  •  15 Noiembrie 2016, 08:34

Cine distruge Nationala? D-le ziarist lasa bombastica si fa o analiza pertinenta a grupului numit Nationala de fotbal. Suporterii, antrenorii, fostii fotbalisti aU dreptul la opinie. Noi, eventual, distrugem scaune, parapeti, stalpi, cate o masina... Fotbalul de la noi s-a distrus datorita neimplicarii valorilor reale fotbalistice, datorita lipsei scolilor de fotbal, datorita capitalismului veros, datorita proastei administrari institutionale (FRF, LPF, CCA), datorita unui parlament si a unor guvernanti incompetenti care au pus sportul pe ultimul loc in programele lor sau chiar deloc. Ici, colo cate un inimos care depisteaza si slefuieste vreun giuvaier pe care il acapareaza imediat oameni pusi pe imbogatire fara munca. Si cate alte cauze de distrugere reala a fotbalului romanesc...

naeconstantin
naeconstantin  •  15 Noiembrie 2016, 07:06

Dane tata ai un campionat furat, tu sti as ta. Pe unde te-ai dus ai fost dat afara, pai tocmai tu vorbesti?

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  14 Noiembrie 2016, 22:52
Postat de conasu_boeru pe 14 Noiembrie 2016, 22:45

Uite că a venit și răspunsul : ...”După ce i-a desființat pe "tricolori" în presa din Rusia, Dan Petrescu și-a nuanțat discursul: "Polonezii nu sunt peste noi, o să vedeți în retur" !!!!!! Despre asta era vorba , despre cât de...alunecos e ...antrenorul Dan Petrescu !

:))) TONTII CONFUNDA DIPLOMATIA CU..*** SI DAU DRUMUL LA PERLE ..MARE SCOALA ARE SI ALA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează